До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Мерая Кері виступлять на благодійному концерті в Нью-Йорку

Віртуальні концерти допомагають підтримувати настрій під час карантину. У квітні Леді Ґаґа разом з Global Citizen провели онлайн-концерт "One World: Together At Home", на якому виступи Біллі Ейліш, Тейлор Свіфт, Ліззі, Елтон Джон та інші зірки. Тепер же настав час додати у свій календар ще один благодійний захід під назвою "Rise Up New York!".

Дженніфер Лопес

Віртуальний концерт, який організувала актриса Тіна Фей, спрямований на підтримку жителів Нью-Йорка, які постраждали від коронавірусу. У співпраці з iHeartMedia і найбільшою організацією з боротьби з бідністю Нью-Йорка Robin Hood 11 травня в прямому ефірі пройде благодійний концерт. Захід збере таких зірок, як Дженніфер Лопес, Мерая Кері, Барбара Стрейзанд, Стінг, Біллі Джоел, Бон Джові, та інших артистів.

Реклама
Мерая Кері, Дженніфер Лопес, Барбара Стрейзанд

"Нью-Йорк перебуває в епіцентрі пандемії Covid-19. Це момент, коли ми всі маємо об’єднатися в одну спільноту й здійняти загальний дух населення", — сказав Вага Мур, генеральний директор благодійної організації з боротьби з бідністю Robin Hood.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.