До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Джамала зіграє великий сольний концерт у Києві

1 вересня співачка JAMALA зіграє сольний концерт у Києві, в культурному просторі V'YAVA на ВДНГ. Це стане першим виступом артистки після народження третього сина. Цим концертом Джамала відсвяткує разом із відвідувачами свій день народження, який відбудеться напередодні, 27 серпня.

Джамала (фото Вікторія Дубенець)

Під час концерту артистка виконає улюблені гіти: "Крила", "Шлях додому", "1944", "Заплуталась", "Люблю" та інші. Серед усіх, хто придбає квиток до 27 серпня, Джамала обіцяє обрати двох щасливчиків, які проведуть день концерту з нею — побачать весь процес підготовки й зазирнуть за лаштунки. Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано до організації SUPPORT AZOV.

Реклама

"Це хвилюючий концерт, — ділиться співачка. — Мій перший виступ, перша зустріч з вами в новому статусі багатодітної мами. Впевнена, наша зустріч буде сповнена любові та ніжності, а головне, зараз концерти сповнени зовсім інших сенсів, аніж раніше: це — про зібрати людей, відчувати відповідальність, згадувати тих, хто пішов, збирати гроші на ЗСУ, дозволити собі трохи насолоди, і, звісно, дякувати ЗСУ".

Джамала для українського Vogue

Нагадаємо, Джамала стала героїнею літнього числа Vogue Ukraine. У великому інтерв'ю співачка розповіла про поповнення родини, нову музику та життя на великій швидкості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.