До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала зіграє новорічний концерт у Львівській опері

20 грудня Джамала дасть особливий новорічний концерт у Львові. Кошти з концерту спрямують на потреби українських дітей, що постраждали внаслідок російської агресії. Концерт відбудеться у Львівському національному театрі опери і балету напередодні найзатишнішого свята року — Різдва.

Реклама

Під час концерту Jamala виконає як відомі гіти, так і пісні зі свого нового мініальбому "ПОКЛИК", який співачка записала в різних куточках Європи під час вимушеної розлуки з домом через війну росії проти України.

"Перший концерт у Львові, напередодні свят, а ще й з такою корисною місією!.. — розповідає Джамала. — Цей лайв особисто для мене вкотре підкреслює, що життя триває. І хоч скільки нас залякуватимуть, намагатимуться знищити, ми однаково триматимемося та допомагатимемо одне одному, і, головне, й далі житимемо в себе вдома. На відміну від презентації в Києві, для Львова я з командою готую повноформатний концерт, де зійдуться треки з „Поклику" (2022) та попередніх релізів. Дещо неодмінно зіграю вперше. Але розповідати про програму — те саме, що малювати про пісню. Ви краще приходьте. Зараз ці зустрічі справді особливі для мене".

Кошти від продажу квитків перерахують до благодійного фонду "Smart Medical Aid", який опікується медичною допомогою Україні. За 10 місяців повномасштабного вторгнення команді фонду вдалося доставити медичне обладнання до 136 українських лікарень, де рятують життя пораненим українцям, а також понад 40 карет швидкої допомоги.

Квитки можна придбати за посиланням

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.