До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала та Kalush Orchestra заспівали разом пісню "Стефанія"

Українська співачка Джамала, яка виграла "Євробачення" у 2016 році, підтримала музичний гурт Kalush Orchestra на своїй сторінці в Instagram. Джамала заспівала разом з ними пісню "Стефанія", яку гурт виконуватиме на головному вокальному конкурсі Європи. Музиканти зняли 30-секундний ролик з виконанням популярної пісні та виклали його в соціальну мережу. "Такі короткі зустрічі тепер дуже особливі. Kalush Orchestra, вірю, незабаром святкуватимемо нашу перемогу. Вдома. Друзі, будь ласка, підтримуйте гурт! Їхня робота зараз — велика справа", — прокоментувала ролик Джамала.

Нагадаємо, представники нашої країни Kalush Orchestra виступлять у першому півфіналі "Євробачення". Він відбудеться 10 травня, українці виступатимуть під 6 номером. "Стефанія — так звати мою маму. Цю пісню присвятив їй. Це щирий та душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю", — розповідав раніше засновник і соліст гурту Олег Псюк. Відомо, що музиканти не записуватимуть свого виступу, а поїдуть до Турина й наживо заспівають на сцені конкурсу. Напередодні конкурсу Kalush Orchestra вирушили до промотуру Європою. Перші виступи відбулися в Тель-Авіві й Амстердамі, наступним буде концерт у Мадриді. Зібрані з виступів кошти передадуть на допомогу Україні.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.