До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала анонсувала перше американське турне

Влітку наступного року Джамала вирушить у свій перший тур Північною Америкою. Концерти відбудуться у Філадельфії, Нью-Йорку, Чикаго, Торонто, Монреалі, Ванкувері, Сіетлі, Сан-Франциско й Лос-Анджелесі.

Реклама

У своєму першому американському турне Джамала представить нові треки, гіти, а також EP "Поклик", записаний під час вимушеної розлуки артистки з країною цього року. Мініальбом сповнений посилань до української культури й водночас теплих почуттів до рідного дому.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни Джамала стала справжнім голосом нації й узяла участь у десятках благодійних акцій на підтримку України. Упродовж 2022-го вона відвідала з виступами понад 20 країн. У травні дістала відзнаку Атлантичної ради США "За визначне лідерство артиста" — за боротьбу та захист української культури й самобутності під час російського вторгнення. А в грудні того ж року співачка виступила на премії The Kennedy Center Honors, яку щорічно вручають видатним діячам американської культури, і зустрілася з президентом США Джо Байденом та першою леді Джил Байден.

"Мистецтво має надпотужну силу, і з кожним днем я дедалі більше в цьому переконуюся, — розповідає артистка. — Кожен виступ, кожна ініціатива — маленький крок до нашої великої перемоги. Моя місія як представниці української культури залишається незмінною — невпинно нагадувати про мій дім, куди прийшла війна. І виступи в США й Канаді — ще одна можливість сказати голосно про це".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.