До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

DOROFEEVA зіграє благодійні концерти в Києві, Львові та Чернівцях

Співачка Надя Дорофєєва оголосила благодійні концерти в Україні з новою програмою: пісні з нового альбому "Сенси" почують 2 грудня в Києві, 3 грудня – у Львові та 4 грудня – у Чернівцях.

Реклама

Уперше це будуть дуже особисті атмосферні події, наповненням яких стануть пісні з нового альбому "Сенси". Адже саме пошук сенсів — те, що є таким близьким кожному українцеві зараз та віддзеркалює нову реальність. Також DOROFEEVA наживо презентує кілька нових пісень до їхньої офіційної прем’єри.

Спеціальними гостями виступу в Києві на знак подяки за їхні надзусилля в подоланні інфраструктурної кризи після ворожих обстрілів стануть супергерої сьогодення — працівники енергетичної сфери — люди, що забезпечують країну світлом. Окрім цього, під час усіх трьох концертів триватиме збір коштів на відновлення зруйнованого внаслідок війни житла. Гроші передадуть волонтерському добровольчому батальйону "Добробат". Долучитися до збору зможе кожен відвідувач. Для цього треба буде надіслати донат у спеціально відведеній зоні концертного майданчика. Серед усіх, хто доєднається, розіграють ту саму картину з кліпу "Крапають". Яскраве полотно авторства Наді й українського митця Євгена Лісняка зображує її емоції й почуття, спричинені війною.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.