До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на вихідних: 10 морських треків

Міша Бондарев, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка цієї весни увійшла в шорт-лист престижної премії Webby Awards, підготував для Vogue.ua мікс найкращої нової музики. Цього разу Міша натхненний морем. "Під час мандрів з палаткою в дикі місця на березі Чорного моря, слухати музику – це останнє, що мені хочеться робити. Але, якщо ви ані дня не можете прожити без хорошого плейлиста, ця підбірка вам знадобиться на час літніх мандрів".

1. Bruxas – Plantas Falsas

Трек з дебютного альбому Bruxas "Mas Profundo" буде добрим саундтреком для тривалих блукань вздовж морського берега у пошуках відповіді на питання "де поставити палатку?"

2. Jacco Gardner – Puppets Dangling

Мрійлива композиція з магічного альбому "Cabinet of Curiosities", яка справді ідеально зазвучить, коли палатку вже поставили, розпалили багаття і розслабляєтесь, обійнявшись з коханими й друзями.

3. Total Art Of Percussion – Wuhan Wuchang

Реклама

Розслабтесь і послухайте, як співають дикі пташки, мешканці лісу, який і для вас найближчим часом стане домом. Заплющте очі і відчуйте, як ваше тіло реагує на древні ритми – ви повертаєтесь до природи, що огортає любов’ю.

4. Joseph Shabason – Long Swim

Дочекавшись дня, прямуйте до морського берега, але не на пляж. Знайдіть місце, де ви залишитесь сам на сам з морем. Лишіть думки і плавки на березі й заходьте в воду.

5. Aki Aki & Rasputin – Kit Plavaet V Okeane

Пірніть глибоко, поки не опинитесь у цілковитій темряві. Прислухайтесь серцем і почуєте вібрації, які йдуть з іншого боку земної кулі від вашого брата самотнього кита. Розділіть з ним це почуття, не уникаючи емоцій.

6. Ralf Nowy – Akilli Mali

Виходячи на берег, не поспішайте скористатись рушником. Сподіваюсь, що ви забули його в палатці. Дайте вашому тілу добре змерзнути і не уникайте цієї природньої функції інтенсивного скорочення м’язів по всьому тілу. Матір природа усе продумала й подбала про вас. Огляньте берегову лінію і не думайте про те, у якій бік вам бігти – просто біжіть.

7. Daphni – Hey Drum

Куди привів вас цей шлях? У невеличке поселення на морському березі? Ще не час відпочивати – йдіть танцювати на дискотеку.

8. Rebolledo, The Black Frame – Black Rainbow Women

На дискотеці ви зустрічаєтесь поглядом з темноокою незнайомкою. Ви тонете в її очах, втрачаючи себе і розчиняючись у моменті.

9. Altin Gun – Goca Dunya

Знесилені від активного дня на морському березі, знову сідаєте біля багаття, щоб поповнити заряд енергії фруктами й східними солодощами. Думки й спогади про цей день виникають у вашій голові плавно, не поспішаючи, але захоплюють вас. Ви розслаблені й задоволені, відпочивайте.

10. Dj Nori – Happy Sunday (Maurice Fulton mix)

Ви повертаєтесь у рідне місто в експресі, що стрімко несеться пляжем. Спостерігаєте за морськими хвилями з вікна і тепер це схоже на кіносеанс. В навушниках лунає музика міста і минулі дні біля моря видаються сном, викликаючи легку тугу. Ви розмірковуєте над тим, що змушує вас не покидати насиджене місце і не мандрувати найкрасивішими місцями планети, проживати життя так, як ви завжди хотіли. Не знайшовши відповіді, ви втомлюєтесь і провалюєтесь в сон, у якому бачите плавки, які залишили на морському березі перед шаленою пробіжкою у невідомість.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.