До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Cepasa та французькі музиканти dOP випустили ремікс на пісню про Київ

Український артист Cepasa та французький електронний гурт dOP випустили ремікс на гіт Kyiv. Нагадаємо, що трек Kyiv вийшов влітку 2022 року: Cepasa написав його навесні, одразу після звільнення Київщини від російських окупантів, та присвятив улюбленому і незламному місту. Тепер же цей трек отримав нове життя.

Cepasa

"З Дамієном із dOP ми познайомились 15 років тому на Казантипі, коли грали разом на одній сцені", — згадує Cepasa. — Це були дуже теплі часи. На початку війни одним із перших, хто мені написав з підтримкою, був Дамієн, а трек Kyiv став щирою відповіддю на питання, за що ми боремось, даруючи надію та почуття в перший рік повномасштабної війни. dOP — це музиканти, що приїжджали підтримати нас з виступами від самого початку. Нова версія щиро наповнена любов’ю та ніжними почуттями до української спільноти та нашого міста. Дякую за це, а також за те, що пісня про Київ в новій танцювальній версії тепер звучатиме світом".

Реклама

У травні цього року dOP вперше зіграли пісню в Курені, а тепер її вже можна слухати на улюблених платформах. "Пісня Cepasa щоразу викликає сльози на моїх очах, — коментує dOP. — Сум і надія переплітаються, меланхолія і ритм також. Сподіваюся, ви будете вражені так само, як і я".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.