До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cape Cod представив новий сингл

Через три роки після виходу альбому Echoes, Cape Cod повертається з танцювальною електро-поп музикою: легкою, впевненою, надихаючою і не позбавленою смислів.

Саунд-продюсер Максим Сикаленко переосмислив звучання своєї творчості, не змінивши свого стилю і додавши в нього кілька цікавих деталей. Так, в оновленому проєкті Cape Cod з'явився вокаліст Олексій Савенков, який додав проєкту вокального поп-звучання. А треки тепер звучать не лише англійською мовою, але й українською і російською.

Реклама

Максісингл "Лети" — нова відправна точка проєкту Cape Cod, з якої все тільки починається. До релізу увійшло два треки українською і російською мовами — "Летіти" і "Лететь". "Лети" — це вокальний електро-поп трек, що розповідає про проблеми в романтичних стосунках, які потрібно сприймати легко, як сон.

Разом з релізом максісинглу також вийшло музичне відео. Це режисерська спроба Сергія Мисака візуалізувати емоційний посил композиції — легкість і безтурботність. Вуличні декорації, атмосферні заходи і світанки, прогулянки з друзями і домашні вечірки, а також почуття сьогочасної закоханості і літньої мрійливості. Все це резонує в єдину картинку з треком.

Також у кадрі з'являються учасники проєкту, яким у відео випала роль грати самих себе і показати, як тепер звучить і який вигляд має Cape Cod на живих виступах. Кадри в стилі live-виступу розбавили сюжетну лінію двох пар.

Зі слів Максима Сикаленка, восени проєкт презентує ЕР з новими треками, записаний в новому складі, а також його живу презентацію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.