До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Айліш представила кліп на пісню everything i wanted

Біллі Айліш випустила музичне відео на свою нову пісню everything i wanted. Співачка виступила режисером відео, як і для недавнього кліпу на трек xanny.

Кліп Айліш присвятила своєму братові і продюсеру Фіннеасу О'Коннеллу. Відео починається з титрів, в яких написано: "Фіннеас – мій брат і найкращий друг. Незважаючи на обставини, ми завжди підтримуватимемо одне одного". У пісні йдеться про нічне страхіття співачки: уві сні вона побачила, як наклала на себе руки, і єдина людина, якій було не все одно, це її брат.

Реклама

"Мій брат і я написали цю пісню одне про одного, і я хотіла створити картинку, яка підкреслює, що незважаючи ні на що ми завжди будемо разом", – сказала Біллі. Айліш представила сингл everything i wanted у листопаді 2019 року. Він став першим новим матеріалом співачки з моменту виходу її дебютного альбому WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.