До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейонсе і Емінем – хедпайнери фестивалю Coachella 2018

Хороші новини прибувають: в Штатах оголосили хедлайнерів популярного музичного фестивалю Coachella. Бейонсе, Емінем і The Weeknd – саме вони стануть головними зірками фестивалю, який пройде два вікенди поспіль, з 13 по 22 квітня, в Каліфорнії. Модний образ можна готувати вже зараз – благо, на Coachella є, де проявити себе і розуміння фестивальної моди..

Нагадаємо, що в минулому році хедлайнерами фестивалю були Кендрік Ламар, леді Гага і Radiohead. Тоді леді Гага терміново замінила в розкладі Бейонсе – співачка якраз оголосила, що вагітна двійнею і лікарі рекомендують їй відмовитися від виступу на фестивалі. Близнюки Сер і Рум з'явилися на світ у червні 2017 року.

Реклама

Відомо, що Бейонсе виступить 14 і 21 квітня, Емінем – 15 і 22 квітня, а The Weeknd – 13 і 20 квітня. Для Емінема Coachella стане своєрідним поверненням. Змовклий на чотири роки музикант в грудні 2017 року випустив новий альбом – Revival зі спільними треками з Бейонсе, Едом Шираном, Алішою Кіз. Крім Емінема, Бейонсе і The Weeknd, в розкладі Coachella 2018 вже заявлені молода американська співачка SZA, St.Vincent і Jamiroquai. Квитки на фестиваль вже надійшли в продаж, їх вартість – від 676 доларів за один вікенд.

Читайте також:

У Києві покажуть фільм-виставку про Девіда Бові

Свято близько: 10 кращих пісень на Новий Рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.