До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Артисти, заради яких варто поїхати на Sziget 2018

Музичний фестиваль Sziget відомий не тільки артистами, які виступають на острові посеред Дунаю, а й особливою атмосферою. Кожного року сюди приїжджають сотні тисяч людей з усього світу, які стають однією великою музичною сім'єю. Люблять на Sziget і українських артистів цього року тут виступлять ONUKA, 5'Nizza і Kadnay. Vogue.ua вибрав світових зірок, заради яких варто вирушити на "Острів свободи" в цьому році.

Кендрік Ламар

Хіп-хоп музиканта Кендріка Ламара називають "новим королем Західного Берегу", у нього вже сім статуеток "Греммі", а в квітні цього року він і, взагалі, отримав Пулітцерівську премію: став переможцем в категорії "Музика". Журі відзначило, що його останній альбом відображає сучасне життя афро-американців, поєднує в собі поезію, хіп-хоп, лірику і фанк. Тексти Ламара нерідко порушують питання соціальної несправедливості. Наприклад, в останньому треку альбому To Pimp a Butterfly він бере інтерв'ю у свого кумира Тупака Шакура і розмірковує про жорстокість музичного світу.

Реклама
Кендрік Ламар
Лана Дель Рей

Зірка Лани Дель Рей по-справжньому запалилася 2012 року після випуску альбому Born to die. Співачка любить стиль ретро і майстерно вписує його в свої сценічні образи. У перші роки активних гастролей її часто звинувачували в скутості і невпевненості на сцені, але виступ на фестивалі Coachella 2014 року став переломним для Дель Рей, що часто зізнавалась у любові саме до роботи на студії. Сьогодні вона впевнено тримає в напрузі стадіони фанатів, яких зачаровує своїм магічним вокалом.

Лана Дель Рей
Arctic Monkeys

П'ять років фанати британських рокерів чекали їх новий альбом. 11 травня година Х настала – шоста студійна робота під назвою Tranquility Base Hotel & Casino була презентована офіційно. Нові пісні Arctic Monkeys виконають і на Sziget, а фани, в свою чергу, вже готові на повний голос співати з ними Do I wanna know або R U Mine?

Arctic Monkeys
Дуа Ліпа

Британська співачка Дуа Ліпа, яка виступила нещодавно в Києві на фіналі Ліги Чемпіонів, в Будапешті дасть вже повноцінний концерт. Її перший повноцінний альбом вийшов менше року назад, а вона вже отримала п'ять номінацій Brit Awards, у двох з яких перемогла. До того ж, сингл New Rules досягнув першого місця у Великобританії, а Дуа Ліпа стала першою співачкою за два роки, якій вдалося зайняти цю позицію. До цього 2015 року це вдалось Адель.

Дуа Ліпа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.