До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аріана Гранде стане хедлайнером Coachella 2019

Coachella – найгучніший музичний фестиваль у світі, який відбудеться в Каліфорнії в два етапи: з 12 до 14 квітня, а потім з 19 до 21 квітня. Організатори вже оголосили імена головних хедлайнерів фестивалю, ними стали співачка Аріана Гранде, музичний проект Childish Gambino і група Tame Impala.

Аріана Гранде

Хедлайнером першого дня фестивалю стане музичний проект актора Дональда Гловера – Childish Gambino. Слідом за ним – група Tame Impala, а право закрити фестиваль дісталося американській поп-зірці Аріані Гранде, яку вже називають наймолодшим хедлайнером. У список учасників також потрапили Жанель Моне, The 1975, Дипло, Соланж, Вірджил Абло, Біллі Ейліш, Мак ДеМарко, корейська група Blackpink і багато інших.

Реклама
Список хедлайнерів і лайнапів на Coachella 2019

Цього року три нових хедлайнера забирають естафету у Beyonce, The Weekend і Eminem, які очолювали музичний фестиваль Coachella 2018 року. Квитки на Coachella 2019 вже доступні з 4 грудня на офіційному сайті фестивалю. Стандартний вхідний квиток коштує 429 доларів, а VIP-вхід – 999 доларів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.