До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ALLOISE випустив EP під назвою [Bare Nerve]

Український попгурт ALLOISE випустив повноформатний EP під назвою [Bare Nerve].

Назву EP [Bare Nerve], що в перекладі з англійської означає "оголений нерв", гурт вибрав не випадково, вважаючи, що саме ці слова точно передають всі емоції, які вони вклали в кожен трек релізу. Усі 6 треків стали своєрідною баладою про кохання, ненависть і стосунки.

Реклама

"Ми бачимо важливе в кожній миті, цінуємо й передаємо сенс і своє знання за допомогою музики, яку робимо. Це найважливіший складник творчості — бути чесними, відкритими, іноді навіть надміру, оголюючи свої нерви", — кажуть музиканти.

ALLOISE та Олексій Кириченко, незмінні учасники колективу, які стояли також біля джерел проєкту Gorchitza, зауважують, що запросили для записування музичних партій EP найкращих, на їхню думку, музикантів, які точно показали їхнє розуміння музики "поза часом".

Одночасно з виходом EP, гурт ALLOISE презентував нову відеороботу на трек Empire, створену спільно з українською режисеркою Антоніною Сотниковою і Luminance Production.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.