До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найважливіших пісень у кар'єрі Бейонсе

4 вересня Бейонсе святкує 42-й день народження — артистка, яка дійсно заслуговує на статус кумира й ідола. За свою кар'єру місіс Картер продемонструвала не лише видатний талант, а й елегантність, віддачу й професіоналізм, яким можна тільки позаздрити. Вона — попзірка тисячоліття. У послужному списку співачки є безліч треків, які знаходять відгук у шанувальників. Але в її день народження ми згадуємо 5 найважливіших із них.

Бейонсе

Single Ladies (Put a Ring on It)

Добре це чи погано, але трек SingleLadies буде переслідувати нас упродовж усього життя: чи то буде весілля, чи дівич-вечори, випускні заходи чи вечірки з нагоди виходу на пенсію. І хоча ця пісня вже не така актуальна (і не така хороша), як інші пісні в арсеналі Бейонсе, але вона, безумовно, має найбільше культурне значення.

Реклама

Crazy in Love ft. JAY-Z

Шедевр попмузики, головний сингл з дебютного сольного альбому Бейонсе Dangerously in Love був визнаний критиками відразу після його виходу в 2003 році. З цим треком Бейонсе довела, що вона більш ніж готова до сольної кар'єри.

Halo

Найкраще вокальне виконання в кар'єрі Бейонсе — це, безсумнівно, трек Halo. Відповідно до назви, її голос звучить божественно, зачіпаючи найвищі ноти сопрано, які можуть узяти її голосові зв'язки. Недарма під цю пісню плачуть навіть чоловіки.

Formation

Formation з альбому Lemonade став своєрідним гімном активістів за расову справедливість. У треку Бейонсе співає про те, що вона накопичила багатство завдяки наполегливій праці, і про те, що неймовірно пишається своїм південним походженням.

***Flawless ft. Chimamanda Ngozi Adichie

Одним із найнесподіваніших треків у кар'єрі Бейонсе свого часу став Flawless. Він поєднує в собі треп-музику, реп і мову нігерійської письменниці Чімаманди Нґозі Адічі. Використання висловів Адічі про фемінізм продемонструвало трансформацію Бейонсе як активістки за розширення прав і можливостей жінок. Як артистка, Бейонсе просувала цю ідею на сцені і за її межами, але ніколи настільки прямолінійно, як на цьому записі. Але цей трек не лише для жінок, але й для всіх, "хто вірить у соціальну, політичну й економічну рівність".

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.