До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих пісень Мераї Кері

27 березня день народження святкує Мерая Кері — співачка, чию музику вже більше 30 років слухає весь світ. Згадуємо 5 найромантичніших пісень у її репертуарі.

Реклама

Зірка Мераї Кері спалахнула 1990 року, і без неї справді неможливо уявити музичну сцену цього багатого на таланти десятиліття. Кері стала першою співачкою, чиї дебютні п'ять пісень потрапили на вершину американського чарту Billboard Hot 100, що принесло їй і любов мільйонів слухачів, і фінансовий успіх, і перші нагороди. Вже у 1991 році Кері отримала "Греммі" у номінаціях "Найкраща співачка-початківиця" та "Найкраща попвокалістка". Її кар'єра була неймовірно продуктивна на той час — сім альбомів за десять років, зокрема збірка різдвяних пісень, що стала культовою.

Аll I Want for Christmas Is You

Цей трек Мераї Кері з 1990-х пережив справжнє друге народження у 2019-му, знову очоливши всілякі рейтинги. Пояснюється така популярність дуже легко — напередодні кожного Нового року люди знову чекають на свято та слухають улюблену музику, яка піднімає настрій.

Without You

Without You — трек британського рок-гурту Badfinger, який Кері переспівала у 1994 році. За словами співачки, вона вирішила переспівати пісню, коли почула її у ресторані. Without You посідає друге місце в списку синглів-бестселерів Мераї Кері — було продано майже пів мільйона копій.

My All

Пісня My All вийшла в 1998-му і стала однією з найліричніших композицій року. Окремо вартий уваги чорно-білий кліп на неї, знятий модним фотографом Гербом Рітцем. Це одна з його останніх робіт.

When You Believe

Також неможливо не згадати про дует Кері з Вітні Г'юстон. Спільний трек двох дів став головною піснею до мультиплікаційного фільму "Принц Єгипту". Критики дали йому змішану оцінку, але свій "Оскар" пісня отримала.

We Belong Together

У 2000-х кар'єра Мераї Кері пішла на спад, і критики вже не ставили на неї, проте у 2005 році вона зробила яскраве повернення з треком We Belong Together. Він став шістнадцятим гітом співачки, який очолив американський чарт Billboard Hot 100.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.