До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фактів про бренд постільної білизни Home me

Promotion

Home me – новий український бренд постільної білизни. Якість, натуральність і свобода – про китів, на яких будується концепція Home me, знає Vogue.ua.

Реклама
Свобода

"Ліжко – це свобода, – розповідає засновник бренду Саша Дергоусова. – Це місце, де ми можемо бути самі собою. Не поспішати. Можна робити все, що завгодно. Від того, як ми проводимо час вдома, як відпочиваємо, у чому спимо – залежить якість нашого життя ".

У цих словах міститься філософія бренду Home me: цінуйте кожну мить життя, стежте за своїм здоров'ям, любіть якісні речі. Постільна білизна – невід'ємна частина цього процесу.

Тканини

Саша Дергоусова розповідає, що в пошуках ідеальних тканин об'їздила півсвіту. І кожну тканину протестувала на собі. В результаті, акцент Home me зробили на якісних натуральних тканинах, які не лише не втрачають своїх властивостей при використанні, а й приємні на дотик. "У ліжку Home me не просто приємно спати, в ньому можна і потрібно насолоджуватися вечірніми і ранковими ритуалами", – розповідає Саша.

Льон, варена бавовна і бавовна переплетення перкаль – три тканини, з яких шиють постільну білизну Home me. Бавовна переплетення перкаль – м'яка, розкішна, ніжна. Це тонкий і міцний матеріал з гладкою, приємною на дотик, оксамитовою поверхнею. Білизна не створює задирок, довго слугує, зберігаючи колір, міцність, і завжди залишається в первинному стані, добре зберігає тепло взимку і при цьому "охолоджує" влітку. З льону роблять найлегшу постільну білизну – його рекомендують на літній сезон. "На відміну від звичайного льону, наш – не колючий. Такої якості льону в Україні немає аналогів", – додає Саша. Варена бавовна ідеальна для холодної пори року – зберігає тепло краще за інші тканини. До того ж, це єдиний матеріал, який не потребує прасування.

Моделі

Сьогодні Home me представляє 14 колекцій постільної білизни. Це класичні моделі, які підійдуть для різних ліжок. Кожна колекція зі своїм настроєм, користю, і для своєї аудиторії. Наприклад, "Легкість буття" підійде для весни, "Перший дотик" – для спекотних літніх ночей, а "Глибина океану" – для затишних зимових вечорів.

Кольори

Вся постільна білизна Home me – мінімалістична, елегантна і стримана. Творці марки зробили акцент на кольорах. Насичений шоколадний, темно-синій, м'який рожевий, блакитний, сірий – всі кольори глибокі і самодостатні. Завдяки цьому білизна легко поєднується з інтер'єром і підкреслює його, створюючи красивий акцент на самому ліжку.

Розміри

"Ми знаємо по собі, як складно вибрати постіль, судомно пригадуючи розмір свого ліжка", – розповідає Саша. – Головне – не помилитися з розміром матраца, щоб не довелося потім спати на зім'ятих простирадлах. Саме тому всі комплекти Home me з великими простирадлами, щоб людина, не замислюючись про розмір, могла купити комплект".

Більше про постільну білизну Home me можна дізнатися на сайті.

Постільну білизну також можна купити в Інтернет -магазині Home-me.ua або в магазинах: Good Wine, Marque Space, Atelier Lilu, Barcelona.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.