До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Toscana Resort Castelfalfi відкрився клубний дім для шанувальників гольфу

Зі старовинного фермерського дому й комори зробили клубний дім, розміщений на території найбільшого гольф-клубу Тоскани Castelfalfi.

Клубный дом при гольф-клубе CastelfalfiКлубний дім Castelfalfi

Toscana Resort Castelfalfi — розкішний курорт у самому серці Тоскани в середньовічному селі Кастелфалфі. Курорт розміщується між Флоренцією й Вольтеррою поблизу головних художніх і культурних пам’яток. Поряд з готельними номерами, віллами й апартаментами, Toscana Resort Castelfalfi вражає крамницями, спа-центром, оливковими гаями, виноградниками й великим списком пропозицій для активного відпочинку, від кінних і велосипедних прогулянок до полювання на трюфелі й гри в гольф на найбільшому полі Тоскани. Що стосується останнього, то на території гольф-клубу Castelfalfi недавно відкрився клубний дім, і це великий крок уперед як для власників курорту, так і для цінителів комфортного активного відпочинку.

Реклама
Клубний дім Castelfalfi

Клубний дім Poggionero отримав назву одного з різновидів вин, яке виробляють у маєтку. З огляду на те, що клубний дім розміщений в оновленому фермерському будинку, його атмосфера наповнена затишком і світлом, а панорамні вікна й простора тераса мають справді цілющий ефект на гравців, які щойно зіграли раунд у гольф і яким потрібен відпочинок. На території клубу також є бар і ресторан.

Клубний дім Castelfalfi
Клубний дім Castelfalfi

Розширення Toscana Resort Castelfalfi дає змогу проводити тематичні заходи національного й міжнародного рівнів. Година їзди до найближчих аеропортів і великий вибір варіантів розміщення гостей роблять курорт тільки популярнішим.

Клубний дім Castelfalfi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.