До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об'єкт бажання: нова колекція меблів Louis Vuitton

У Мілані в ці дні триває одна з найбільших меблевих виставок у світі – Salone del Mobile, в якій з кожним роком все активніше беруть участь модні бренди. Один з постійних її учасників – французький модний Дім Louis Vuitton. У новому сезоні його команда представила колекцію, натхненну різноманіттям живої природи.

Увійшли в колекцію 10 предметів. Наприклад, форма диванів нагадує про черепашки, журнальний стіл зі скляною стільницею має хвилеподібну підставу, а стільці Dolls обшиті текстилем з пишним квітковим принтом.

Реклама

Одна з найцікавіших речей колекції – декоративна ширма, створена дизайнерським дуетом Zanellato/Bortotto. Називається вона Mandala Screen і відсилає до буддійських сакральних практик. Її творці, Даніеле Бортотто і Джорджі Дзанеллато, розповідають, що їм вона нагадує про нескінченність Всесвіту і діє на них гіпнотично. Вдалося їм красиво вписати в загальний сюжет і символіку Louis Vuitton – класична монограма бренду стала органічною частиною візерунка.

Нагадаємо, що меблевий проект французького Будинку називається Objets Nomades і існує з 2012 року. Кожна його колекція в тій чи іншій формі пов'язана зі спадщиною бренду і особливо мандрами. Вже протягом семи років Louis Vuitton співпрацює з найвідомішими дизайнерами та архітекторами, які показують свій унікальний погляд на естетику бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.