До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Для краси й здоров’я: 5 ефективних wellness-застосунків у Huawei AppGallery

Можемо посперечатися, якщо сучасній дівчині запропонували б узяти із собою на безлюдний острів тільки одну річ, то це був би її смартфон. Із засобів зв’язку вони вже давно перетворилися на надійних помічників, які полегшують життя й допомагають заразом стежити за здоров’ям, не забувати пити воду, різноманітно тренуватися й правильно харчуватися. Шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова вибрала 5 застосунків для краси й здоров’я, які можна у два кліки звантажити в Huawei AppGallery — одному з магазинів із застосунками, який найінтенсивніше розвивається та який сьогодні активно використовує понад 745 000 користувачів на місяць тільки в Україні.

BetterMe: Home Workout & Diet

Маю в телефоні, напевно, з десяток різних застосунків для фітнесу, але останнім часом я дедалі частіше використовую BetterMe: Home Workout & Diet. Він має зручний і зрозумілий функціонал, приємний дизайн, а головне — можливість в одному місці контролювати і харчування, і тренування, і питний режим. За допомогою нього я в кілька кліків визначила свою ідеальну вагу, до якої ще 5 кілограмів; систему харчування, з огляду на продукти, які я не люблю; і вибрала вправи, які допоможуть пропрацювати проблемні зони. У мене — це живіт і руки. Тепер мені на день потрібно всього 22 хвилини, щоб зробити все потрібне. BetterMe: Home Workout & Diet сподобається ще й тим, хто обожнює різноманітні челенджі й залучення. Тут їх безліч — від присідань з кожним відкриттям холодильника до 21 дня без цукру.

Реклама
@elsahosk

Створили цей застосунок в Україні, а у 2019 він посів перше місце в рейтингу міжнародних розробників Health & fitness застосунків. За чотири роки його звантажити понад 80 мільйонів разів у всіх магазинах застосунків.

Huawei Health

Мені здається, що цей застосунок я використовую частіше, ніж Instagram. Це пов’язано з тим, що тут я контролюю кількість пройдених на день кроків. На початку літа я надірвала зв’язки й ходіння стало єдиним доступним для мене різновидом активності на два місяці. Приблизно цього ж часу в моєму житті з’явилося інтервальне харчування, а поєднання смартфон Huawei + розумні ваги Huawei дало мені змогу якісно контролювати процес схуднення, бачити всю статистику не тільки за кілограмами, а й такими показниками, як співвідношення жирової тканини й м’язової, рівень води й т. ін. А якщо додати до цього дуету фітнес-трекер або смартгодинник, то можна ще й спостерігати за якістю свого сну. Дійсно зручно.

@elsahosk
Female Fitness

Female Fitness — це порятунок для зайнятих дівчат, яким бракує часу на відвідування спортивних клубів, але які прагнуть бути у формі. Тут легко вибирати вправи для певної частини тіла, яку хочеться пропрацювати, а також регулювати рівень інтенсивності залежно від підготовки. Мені сподобалося, що тут не просто список вправ, але й відеоверсії кожної, що дає змогу робити їх правильно й у разі потреби переглядати. Тішить і встановлений у застосунку таймер, адже, стоячи в планці, не дуже зручно стежити ще й за часом.

@elsahosk
Prana Breath

Не лукавитиму, але в розпал весняного карантину рівень тривожності в мене зашкалював. Думки про здоров’я своє й близьких, зміни в робочому графіку, скасування річних запланованих відряджень і банальний страх за майбутнє зробили свою справу і я навіть думала почати вживати щось заспокійливе. Але тут на допомогу прийшла подруга, яка практикує пранічне дихання ще з моменту своєї першої подорожі до Індії. Оскільки кордони в нас тоді були закриті, дуже згодився застосунок Prana Breath.

@josephineskriver

Мені сподобалося, що цей застосунок підходить не тільки для тих, хто давно практикує, а й таких новачок, як я. Унаслідок після кількох тижнів регулярних занять у мене поліпшився сон, зникли напади раптового занепокоєння й підвищилася зосередженість уваги. Досвідчені люди кажуть, що пранічне дихання також збільшує "об’єм" легень і робить їх сильнішими, що сьогодні особливо важливо.

Titan workouts

Із цим застосунком я тільки планую розібратися, щойно моя фізична форма стане кращою. Він містить безліч пропозицій, ґрунтованих на програмі з власною вагою. Мені подобається, що тут користувачеві ставлять амбітні цілі й обіцяють довести до 200 віджимань або 100 підтягувань. Сподіваюся, із цим застосунком я після повернення в зал почуватимуся так само впевнено, як і моя улюблена Тоні Гаррн.

@tonigarrn

Довідка Vogue:

AppGallery — магазин застосунків Hauwei, що входить до трьох найкращих магазинів застосунків у світі. Кількість користувачів на цю мить становить 700 млн осіб. 1,8 млн розробників працюють з магазином для створення найкращого досвіду користувачів. Кількість активних користувачів в Україні у вересні становила 745 тисяч осіб. У магазині вже представлені популярні міжнародні та українські програми — Privat24, Нова пошта, MEGOGO, EasyWay, Portmone, Дія, monobank, Prom.ua, Ощад 24/7 і Rozetka, Viber, Telegram, Bolt, ATБ, Auchan.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.