До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Захопливий досвід: Samsung презентували моделі телевізорів Neo QLED 8K та OLED

Дарувати нові враження та змінювати наше щоденне життя на краще — саме це покликані робити нові технології. 5 квітня відбулася презентація компанії Samsung Electronics — Unbox and Discover 2023, в рамках якої Samsung презентувала свої фантастичні новинки. Йдеться про флагманські моделі телевізорів Neo QLED 8K та OLED, що вже з 17 квітня будуть представлені в Україні

Технології, що змінюють життя на краще

"Технології мають поліпшувати наше життя. Споживач використовує десятки пристроїв щодня, тож наша задача — зробити це користування комфортним, аби людина не відчувала техностресу", — цими словами Джонг-Хі Хана, віцеголови, генерального директора і керівника підрозділу DX (Devicee Experience) Samsung Electronics, розпочалася презентація Unbox and Discover 2023. Важливі слова, в яких втілена турбота про клієнта та його повсякденне життя, а ще – амбітне прагнення змінювати світ навколо, робити його більш екологічним, комфортним та щасливим, для нас сьогоднішніх та майбутніх поколінь.

Реклама

Головні герої нинішньої презентації Unbox and Discover 2023 – флагманські моделі телевізорів Neo QLED 8K та OLED. В них втілено головний принцип компанії Samsung, яка уже 17-й рік поспіль лідирує на світовому ринку телевізорів, — сфокусованість на тому, аби кожен користувач отримав унікальний досвід перегляду.

Ще один важливий принцип, про який неможливо не згадати після презентації — це екологічність нових моделей, адже Samsung будує свою роботу на принципах сталого виробництва. На кожному етапі створення інноваційних моделей компанія ставила собі за мету зменшити споживання енергії. Так, новий модельний ряд телевізорів і пультів містить матеріали, перероблені з вторинної сировини. Вони випускаються в пакуванні із меншим вмістом чорнил та скріпок. Новий пульт повністю безбатарейний і може заряджатися, отримуючи живлення від Wi-Fi-сигналів роутера, а також від сонячної підзарядки.

Турбота про світ і людей втілена у ще одній важливій інновації. Так, цього року Samsung презентує у своїх смарт-телевізорах режим Relumino Mode який допомагає людям із вадами зору бачити зображення чіткіше. Relumino посилює контрастність, регулює яскравість, покращує кольори та робить зображення дійсно чітким, турбуючись про користувачів, які мають вади зору.

"Це найкращі телевізори, що ми колись створювали", — амбітно підкреслив на презентації віцеголова Samsung Electronics Джонг-Хі Хан. Що ж, саме час дізнатися подробиці.

Новий досвід перегляду

Нові моделі Neo QLED – це висока якість зображення, приголомшливий дизайн і захопливий звук, а також простота і надійність підключень. Тепер навіть найвибагливіші користувачі можуть насолоджуватися улюбленим контентом у форматі 8K, зокрема на YouTube, завдяки функції автоматичного ремастерингу HDR. Ремастеринг, який використовує штучний інтелект, може покращити якість низькоякісних записів, а технологія об'ємного звуку OTS+ дає відчуття живого, дійсно 3D-звуку та нову глибину аудіозанурення.

В Україні вперше буде представлений модельний ряд OLED-телевізорів Samsung. Вони використовують провідні можливості штучного інтелекту, щоб покращувати зображення низької якості та підкреслювати неймовірні деталі для приголомшливого візуального досвіду. Samsung OLED також пропонує аудіо, що забезпечує ефект присутності.

Ще одне цікаве нововведення, яке сподобається поціновувачам блокбастерів та якісного кінематографічного контенту – завдяки новій системі Adaptive Sound Pro телевізор аналізує контент і видає звук, який відповідає тому, що відбувається на екрані, завдяки чому аудіо стає ще більш захопливим і атмосферним. Ці функції доступні в моделях S95C і S90C.

Перший у світі HDR із сертифікацією Pantone

"Ще більше вражень", — саме так Samsung анонсує новий глядацький досвід, який чекає кожного, хто зупинить свій вибір на новинках. За цими амбітними словами — конкретні технологічні інновації. Наприклад, це перші у світі телевізори, які отримали перевірку Pantone — всесвітньо відомої компанії, яка розробила власну систему колористики та є головним експертом з кольорів у світі. Отже, якщо ви особливо прискіпливі у питаннях кольору, можете бути впевненими, що зображення на телевізорах Neo QLED 8K та OLED — найточніше у світі.

Телевізори для геймерів

"Можливість грати просто на телевізорах, формат , глибоке занурення завдяки технології real deep — геймери, ми про вас не забули", — розповідає Джонг-Хі Хан. Neo QLED 8K та OLED створені з думкою про людей, які люблять проводити час за іграми, але хочуть мати можливість робити це просто на екрані, без приставки. І це вже дійсно неймовірно!

Широкий вибір сервісів, включно з Gaming Hub, надає безліч переваг фанатам розваг та ігор, які прагнуть поліпшити свій домашній досвід. Gaming Hub не має обмежень на завантаження та зберігання даних і дає змогу геймерам грати в тисячі ігор, пропонованих XBOX та іншими партнерськими сервісами, просто на своїх телевізорах Samsung Smart TV без використання приставки.

Досконалий дизайн

Last but not least — тут йдеться про неймовірний дизайн представлених новинок. Телевізори Samsung завжди були відомі естетським дизайном, але цього разу компанія перевершила себе: елегантні, тонкі Neo QLED 8K та OLED ідеально доповнюють будь-який інтер’єр, виглядаючи стильно як на ультратонкій підставці, так і на стіні. Особливо новий вишуканий дизайн оцінять поціновувачі мінімалізму, адже нові моделі тонкі та дуже акуратні — і справляють враження об'єкта сучасного мистецтва.

Одна з головних місій Samsung — зробити так, аби люди, які щодня користуються десятками гаджетів, не відчували техностресу. В умовах суцільного стресу, в яких живе сучасна людина, це надто важливо — прийти додому та мати свій безпечний простір, де можна відпочити, не докладаючи зайвих зусиль. Так, усі телевізори Samsung підключаються до застосунку Smart Things. Це спрощує звʼязок та підключення між приладами й дає змогу отримати швидкий і безпроблемний доступ до широкої відкритої екосистеми продуктів та сервісів. Окрема чудова можливість — завдяки Smart Things ви можете поєднувати пристрої Samsung з технікою абсолютно різних брендів.

Нові телевізори, представлені цьогоріч в рамках презентації Unbox and Discover 2023, вкотре доводять: Samsung впроваджує інновації, які щодня роблять наше життя комфортнішим, а отже — щасливішим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.