До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA запускає серію подкастів про моду, культуру, науку і бізнес

Vogue UA запускає серію подкастів Vogue UA Talks — розмови про моду і стиль життя, культуру, науку і бізнес в Україні та поза її межами. Подкасти виходимуть двічі на місяць на провідних подкаст-майданчиках.

Перший епізод має назву "Чи може мода бути зброєю". В ньому ми розмірковуємо про роль моди під час війни і про те, як дизайнери, стилісти та фешн-редактори можуть зараз допомогти своїй країні. Як створювалася вже культова диджитал-обкладинка американського Vogue з першою леді Оленою Зеленською? Чому приїзд Енні Лейбовіц до Києва під час війни — унікальна подія? Як, починаючи з 24 лютого, український Vogue фактично переосмислює себе?

Реклама

Про все це і ще багато про що говоримо з головним редактором українського Vogue Пилипом Власовим, засновницею бренду Bettter Юлією Пеліпас та шеф-редакторкою сайту vogue.ua Віолеттою Федоровою. Пилип Власов розповідає, зокрема, про наші міжнародні проєкти на підтримку української моди й культури та про те, як узагалі змінився Vogue за кілька останніх десятиріч, перетворившись з видання суто про моду на гостросоціальне медіа, яке не уникає політичних тем. Засновниця бренду Bettter Юлія Пеліпас пояснює, як за місяці повномасштабної війни мода стала її власною зброєю, й розказує про створення диджитал-обкладинки Vogue з Оленою Зеленською, а шеф-редакторка сайту Віолетта Федорова — про те, яких змін зазнав український Vogue з 24 лютого.

Авторка і ведуча першого епізоду — редакторка відділу культури Vogue UA Дар'я Слободяник.

Продюсерка подкасту — Валерія Чачібая.

СЛУХАТИ ПЕРШИЙ ЕПІЗОД VOGUE UA TALKS

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.