До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA в гостях у Саші Бородіної: 23 запитання про вино, подорожі та домашні вечірки

Vogue UA і мережа салонів сучасного сервування TWLV продовжують відеопроєкт "В гостях у...". Ми завітали до святая святих — осель наших героїв: п’ємо вино, розмовляємо про улюблені речі в домі, сімейні традиції й ритуали та намагаємося знайти відповідь на запитання: а що справді означає дім? Друга героїня нашого проєкту — Олександра Бородіна.

Олександра Бородіна (светр, Iro (tsum.ua)); джинси, Toteme (theicon.ua)

"Мій дім — це моє місце відпочинку", — каже Олександра Бородіна. Саша працює в технологічній компанії Roosh, яка інвестує і запускає проєкти з фокусом на машинному навчанні. Серед найбільш значущих — широко розголошений застосунок Reface і венчурна студія Pawa. Саша багато працює і знає, як важливий відпочинок — для продуктивності і внутрішньої гармонії. У її квартирі, розташованій у самому центрі Києва, у конструктивістському будинку 1928 року з високими стелями й затишним поскрипуванням підлоги, є все для щасливого відпочинку: програвач та улюблені музичні платівки ("люблю все — від джазу до гаусу"), журнали й книжки, вінтажні данські крісла, свічки й, звісно, затишна кухня, де Саша разом з бойфрендом Владом Буйволом влаштовує найкращі в місті домашні вечірки.

Реклама

"Ми дуже любили збирати вдома гостей — а пандемія зміцнила цю звичку, тож щонайменше раз на два тижні збираємося з друзями", — розповідає Саша. Таємниця ідеальної домашньої вечірки, за версією Саші і Влада, проста й складається з трьох "інгредієнтів": правильна компанія, хороша музика і, звісно, вино. З друзями Саша і Влад люблять разом готувати вечерю, а ще — пліткувати й подорожувати. Про свою останню подорож до Копенгагена Саша розповідає і в нашому відео.

Підсвічник Georg Jensen Cobra; шахівниця Skyline Chess

Книжка Assouline "Four Seasons: The Art of Hospitality"
Ваза Georg Jensen Cafu

Гарне вино — обов’язковий атрибут дружніх посиденьок у цій квартирі. Влад Буйвол — керівник проєкту натуральних вин Sabotage Wine; вино в цьому домі, здається, не закінчується ніколи. Між білим і червоним вином Саша вибирає помаранчеве, і завжди це вино з мінімальним втручанням, яке називають натуральним. Найкращими келихами для вина наша героїня вважає колекцію Winewings австрійського бренду Riedel. До речі, винні келихи Саша Бородіна колекціонує — в її домашній колекції вже понад 30 екземплярів, ну а головний гаджет на кухні, без якого не обходяться домашні посиденьки, — декантер Riedel.

Олександра Бородіна і Влад Буйвол
Декантер Riedel AMADEO і келихи для вина колекції Winewings
Порцеляновий посуд Rosenthal Junto
Фраже Sambonet Rock Matt Champagne, ваза Rosenthal Junto і підставка під тарілку з натуральної шкіри LINDDNA Cloud/Nupo
Склянки Ichendorf, пляшка "Бегемот" Ichendorf Animal Farm
Шахівниця Skyline Chess

Відео: Dima Honcharov @TeamTeam

Журналіст: Daria Slobodianyk

Монтаж: Pavel Neryanov

Фото: Anya Dvorianets

Стиль: Nastya Yatsenko

Асистент стиліста: Sofiia Gromadiuk

Макіяж і зачіска: Vitalia

Флористичний дизайн: @Pepperose.studio

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.