До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: травень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують для всіх знаків зодіаку.

Лінда Євангеліста народилася 10 травня 1965 року
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Спочивати на лаврах приємно, але несвоєчасно: конкуренти не дрімають. Варто тримати їх дії під контролем, інакше можна поступитися першістю.

Реклама
БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Якщо зупинитись на середині дороги до вершини, можна легко скотитися до її підніжжя. Єдиний спосіб цього уникнути – наполегливо працювати, не звертати уваги на критику, і підніматись все вище і вище.

РАК, 22 червня – 22 липня

Самокритика потрібна до тих пір, поки вона не заважає жити і працювати. Не варто зводити аналіз власних вчинків в ранг самопоїдання, інакше замість користі це принесе тільки шкоду.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Применшувати значення особистої чарівності – помилка: з її допомогою можна брати міста, і це якщо не говорити вже про менш глобальні цілі. Головне – не робити ставку тільки на чарівність: знання і досвід не менш важливі.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У спілкуванні з керівництвом, можливо, і не варто дотримуватися принципу "Ти начальник, я дурень", але все-таки необхідно пам'ятати про субординацію, без якої в будь-якій справі пануватиме анархія.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Намаганнями побудувати успішну кар'єру, не варто відсувати особисте життя на задній план: без міцного тилу неможливі серйозні перемоги на професійному фронті.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Запорука успіху в спілкуванні з протилежною статтю – максимальна чесність: бажання здаватися кращою, ніж ти є насправді, може зіграти поганий жарт.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Грандіозні плани, які довгий час чекали свого моменту в далекому ящику, тепер можна поступово і без зайвого поспіху починати втілювати в життя: обставини для цього складаються найсприятливіші.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Не слід постійно стримувати душевні пориви, забороняти собі плакати або сміятися від душі. Цього місяця можна (і потрібно) розслабитися і дати волю емоціям.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Усамітнення – прекрасний спосіб знайти душевну гармонію, але тут, як і в будь-якій іншій справі, важливо знати міру.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Якими б серйозними не здавалися наміри нового знайомого, не варто робити поспішних висновків: перше враження може виявитися оманливим.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Не варто боятися перешкод на шляху до мети: вони тільки здаються нерозв'язними, а на ділі – впадуть, варто тільки докласти трохи наполегливості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.