До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віра Фарміга закликає озброювати Україну

Відома голлівудська акторка з українським корінням Віра Фарміга закликала світ допомогти Україні з постачання важкого озброєння.

Віра Фарміга опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм світлину, на якій вона тримає аркуш паперу з написом #ArmUkraineNow, що в перекладі з англійської означає "озброюйте Україну зараз". У підписі до фото актриса закликає зупинити війну, а також просить підписників публікувати фото з табличкою, як у неї, щоб уряди різних країн підтримували Україну у боротьбі проти російських окупантів.

Реклама

Зазначимо, Фарміга активно підтримує український народ у війні, яку російська федерація розв'язала на території України. Актриса публікує інформацію про перебіг подій у своїх соціальних мережах, розповідає аудиторії, як допомагати українцям. Також Віра підіймає бойовий дух українців, до прикладу, вона продекламувала вірш Василя Симоненка "Люди – прекрасні" та зіграла на фортепіано Національний Гімн України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.