До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коти, перлини та перевдягання: найкращі моменти Met Gala 2023

У нью-йоркському Метрополітен-музеї 1 травня відбулася наймасштабніша модна вечірка року щорічний бал Met Gala 2023. Ми зібрали найкращі моменти вечора в одному матеріалі

Реклама

Цьогорічний бал та масштабна виставка, яка його супроводжує, присвячені легендарному дизайнеру Карлу Лагерфельду. Закономірно, що гостей попросили вдягнутися "на честь Карла", тому на червоному хіднику можна було побачити чимало розкішних ансамблів, які віддають данину творчості Лагерфельда, але не тільки. Справжнім натхненням для багатьох гостей стала Шупетт, улюблена кішка Лагерфельда, яку кутюр'є любив так сильно, що залишив їй частину свого спадку. Саме Шупетт надихнула на яскравий образ Джареда Лето: актор і музикант з’явився у вельми неординарному образі — у буквальному костюмі Шупет. Але чому б не вшанувати найпрацьовитішу кішку модного світу?

Джаред Лето
Джаред Лето

Легендарній Шупетт присвятила свій образ і співачка Doja Cat, яка більш ніж виправдала своє ім’я. Вона з’явилася на червоній доріжці в сукні Oscar de la Renta, укомплектованій (звичайно) котячими вушками, а на всі запитання журналістів відповідала чудовим "мяу".

Doja Cat
Doja Cat

У рейтингу найзворушливіших моментів церемонії, звісно, перемогу здобули Карлі Клосс та Серена Вільямс, для яких Met Gala став приводом, щоб оголосити радісну подію щодо розширення сімʼї. Так, спочатку про свою другу вагітність повідомила співачка Карлі Клосс, а потім — одна з найкращих спортсменок світу, тенісистка Серена Вільямс, яка теж скористалася нагодою, щоб розповісти світові, що вони з чоловіком Алексісом Оганяном чекають другу дитину.

Дива перевтілення та перевдягання продемонструвала Ріанна, яка з'явилась на церемонії в сукні Valentino, прикрашеній понад 30 камеліями, кожна з яких містить 500 пелюсток; а коли йшла з вечірки, була вбрана у вінтажну шубу Fendi.

Найкращі кадри цьогорічного Met Gala дивіться нижче.

<b>best moments met</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.