До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Учасники "Євробачення-2022" вдягають блакитно-жовті стрічки на підтримку України

В італійському Турині триває активна підготовка до "Євробачення-2022", яке відбуватиметься з 10 по 14 травня. Між репетиціями власних номерів та інтерв’ю учасники конкурсу обговорюють війну в Україні. Багато музикантів висловлюють підтримку нашій країні за допомогою жовто-блакитних стрічок. Про це повідомив український гурт Kalush Orchestra, який нині готується до виступу в першому півфіналі. Музиканти представлятимуть Україну під шостим номером.

Kalush Orchestra

"Багато хто підходить, спілкується, висловлює підтримку Україні, люди зав’язують жовто-блакитні стрічки на підтримку України", – розповіли лідер Kalush Orchestra Олег Псюк та голова української делегації на Євробаченні Оксана Скібінська під час телемарафону Єдині новини #UAразом. Також музикант додав, що багато іноземних фанатів "Євробачення" вже вивчили кілька рядків їхньої конкурсної пісні, і на виступах колективу в межах промотуру співали слова "Стефанія мамо, мамо Стефанія" навіть голосніше за музикантів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.