До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Відні відбувся благодійний захід Charity Pop Up Market

17 червня за ініціативою Каті Любчик у приватному просторі Відня пройшов благодійний захід Charity Pop Up Market. Головною метою події став збір коштів для постраждалих від підриву Каховської ГЕС.

Реклама

"Усе почалося з того, що в мене був день народження, — розповідає Катя Любчик, — і мені хотілось долучити моїх гостей до благодійної справи. Події в Херсонській області ще більше підштовхнули мене діяти". Так, захід, що від початку планувався приватним, перетворився на благодійний попап, який могли відвідати всі охочі. Ця подія об’єднала відомих українських дизайнерів, представників креативної сфери та всіх небайдужих у рамках одноденного маркету.

Благодійну ініціативу підтримали українські бренди, серед яких Guzema Fine Jewelry, the Coat by Katya Silchenko, T.Mosca, SIX., the body wear, Dresstoimpress, Hempful, VIKA ADAMSKAYA, ARUTIUNOVA та Mari Step, представивши свої колекції. Також у маркеті брали участь лейбли, що створюють атмосферу дому, — кераміка Dovbysh Porcelain та бренд домашнього декору й текстилю OSELYA Home&Garden.

Захід прикрасив корнер української флористки Світлани Холопової та декор відомого бренду Fiori. У рамках маркету були представлені австрійські біодинамічні вина Schödl та українська пекарня Kolos. Кульмінацією став зворушливий виступ співачки Golda.

Організаторам вдалося зібрати 300 000 гривень на благодійні цілі: кошти від Сharity Pop Up Market перерахують до фонду Guzema Foundation на допомогу постраждалим у Херсонській області.

Фото: Анастасія Іс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.