До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: у Краматорську розбомбили залізничний вокзал

Сьогодні, 8 квітня, росія вдарила ракетами по залізничному вокзалу Краматорська в Донецькій області. У результаті цього жахливого воєнного злочину загинуло 39 людей, ще 87 зазнали поранення. Переважна кількість цих людей – жінки, діти та люди похилого віку. Відомо, що в момент обстрілу ці люди намагалися сісти на евакуаційні потяги.

"Окупанти вдарили „Точкою-У" по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію…, – написав президент України Володимир Зеленський на сторінці в інстаграмі. – Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться".

Реклама
"Внаслідок обстрілу російськими військами залізничного вокзалу Краматорська за оперативними даними загинуло 2 дітей (станом на тепер ця кількість збільшилася до 4. – Прім. ред.). Тим цинічніший вигляд має напис „за детей" на російській ракеті", – написав у своєму телеграм-каналі голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін. На момент обстрілу на залізничному вокзалі перебувало близько 4 тисяч людей. Верховний представник ЄС із зовнішньої політики та безпеки Жозеп Боррель у своєму твіттері назвав цей удар росії "невибірковим" та зазначив, що це "цілеспрямована спроба закрити шляхи втечі від цієї невиправданої війни".

Фото: Getty Images, телеграм-канал Олени Зеленської та Олександра Камишіна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.