До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стелла Маккартні знову рятує планету

Стелла Маккартні розпочала кампанію із захисту екосистеми Гунунг-Лесер – національного парку на індонезійському острові Суматра. Суть проекту полягає в тому, щоб "купити" дерево, присвятити його близькій людині і передати естафету далі. Наприклад, Маккартні присвятила дерево своїй матері Лінде і висунула кандидатуру Гвінет Пелтроу для поширення повідомлення.

Підтримати кампанію під назвою There She Grows, дизайнер агітує в соціальних мережах, а також планує залучити до акції гостей свого паризького шоу, яке відбудеться 4 березня. Кампанія також отримає пожертвування від некомерційної організації Canopy, яка захищає ліси, що починають зникати, і фонду Stella McCartney Cares, який направить кошти на захист екосистеми Гунунг-Лесер, області древніх тропічних дощових лісів, яка охоплює більш ніж 2,5 мільйони гектарів. Ця рослинність є важливим джерелом кисню.

Реклама

"Ми всі можемо долучитися до вирішення завдання щодо підвищення обізнаності в цій галузі, яка потребує захисту. Наша планета потребує нас", – сказала Маккартні.

Гвінет Пелтроу, Дрю Беррімор, P!NК та Джиммі Феллон приєдналися до цієї ініціативи, щоб підвищити обізнаність громадськості про екосистему Гунунг-Лесер. Тропічний ліс є домом для 105 видів ссавців, включно з носорогами, тиграми, слонами, і суматранськими орангутанами, які перебувають під загрозою зникнення, 382 види птахів і 8500 видів рослин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.