До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сергій Жадан і Валерій Залужний дарують книги за донат для ЗСУ

Письменник Сергій Жадан та головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужнийоб’єднали зусилля (та власний авторитет у суспільстві), аби зібрати більше коштів для ЗСУ. Спільно з видавництвом "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" вони розігрують книжки з автографами, які отримує той, хто зробить найбільший донат на користь Збройних Сил.

Реклама

Жадан та Залужний залишили свої автографи на 10 збірках поезії "Динамо Харків". Книжка вибраних віршів Жадана вперше вийшла 2014 року, за цей час додруковувалась 10 разів. На сьогодні "Динамо Харків" вважається найповнішою збіркою поезії Жадана, куди увійшла поезія, написана в різні роки. Нинішнє видання — окреме естетське задоволення, адже книжка оформлена як колекційна, із золотим тисненням. "Чудова можливість отримати книгу, яку можна передати наступним поколінням як цінну реліквію", — кажуть у видавництві.

Як саме взяти участь у цій акції, можна дізнатися на Інстаграм-сторінці Сергія Жадана. Десятка тих, кому пощастить отримати книжку із автографами Жадана та Залужного, визначиться 17 лютого. Всі кошти будуть спрямовані на придбання автівок для армії.

"Усі зібрані кошти використаємо на потреби українського війська, зокрема автомобілі, які рятують і зберігають життя наших військових, — написав в Інстаграм Сергій Жадан. — Крок за кроком рухаємось до нашої перемоги. Дякуємо всім, хто бореться за Україну. Любов насправді варта всього…"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.