До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сабіна Мусіна про свої ідеальні вихідні

У спільному проекті Fabius і Vogue.ua про сімейні цінності і традиції со-власниця G.Bar, Сабіна Мусіна, розповіла, з чого мають складатися ідеальні вихідні, і що прийнято в ці дні робити у її сім'ї.

Сабіна Мусіна з донькою Кірою

Найголовніше правило вихідного дня – відкласти телефони в сторону. Щодня ми і так занадто багато часу проводимо за роботою і в соціальних мережах, тому на вихідних я приділяю час своїй сім'ї. А, отже, і душевній гармонії.

Реклама
Сабіна Мусіна з донькою Кірою

Кіра і зовсім майже не користується телефоном (донька Сабіни і відомий ютуб-блогер Пупсі Кіра – прим.ред.). Якщо їй потрібно кудись подзвонити, я даю їй свій. Ми намагаємося ходити в кіно, на цікаві заходи, спілкуватися з друзями, обідати і вечеряти в красивих закладах. І, якщо є привід, звичайно заходимо разом з Кірою на укладку в G.Bar.

Кіра Мусіна
Сабіна Мусіна

З наших сімейних традицій я б виділила наш гардероб. Ми любимо поєднання Like Mother Like Daughter і бренди, які намагаються спеціально для нас створити якісь образи. Сьогодні ми теж одягли светри. Це дійсно об'єднує. Робить і без того близький зв'язок матері з донькою ще ближчим.

Сабіна Мусіна з донькою Кірою

В традиції нашої сім'ї я хочу закласти цінність людського спілкування. У час, коли навколо нас постійно розвиваються соціальні мережі, і все спілкування переходить туди, я вважаю, що найважливіше – це вміти відкласти телефон в сторону і повечеряти дивлячись один на одного, з емоціями і щирим сміхом.

Локація: ресторан Fabius (Київ, Столичне шосе, 70)

Макіяж та укладки: салон краси G.Bar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.