До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Паттінсон вперше стане батьком

Після тижнів чуток — і декількох зернистих фотографій папараці в британських таблоїдах — Сьюкі Вотергаус нарешті підтвердила, що вона вагітна своєю першою дитиною від Роберта Паттісона. Однак, замість того, щоб повідомити новини в Instagram або через пресзаяву, вона вирішила зробити це на сцені під час свого шоу на фестивалі Corona Capital Festival Mexico City.

Сьюкі Вотергаус і Роберт Паттінсон
Сьюкі Вотергаус і Роберт Паттінсон

Реклама

"Я сьогодні одягнена в блискуче вбрання, тому що я думала, що воно відверне вашу увагу від чогось іншого", — сказала вона натовпу, відкриваючи пальто, оброблене пір'ям, під яким з'явився округлений живіт. Це відео швидко стало вірусним в TikTok. Потім прихильники опублікували відео в X (Twitter), де воно набрало сотні тисяч переглядів.

Вотергаус і Паттінсон почали зустрічатися у 2018 році, і відтоді вони разом зробили кілька публічних виходів, зокрема на Met Gala 2023. У лютому 2023 року Вотергаус розповіла про їхні стосунки Sunday Times. "Я шокована тим, що я така щаслива з кимось майже п’ять років, — сказала вона. — У нас завжди так багато тем для розмов, і я вважаю його неймовірно веселим".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.