До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Простір o’go — нова платформа для тих, хто хоче більшого

На правах реклами.

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину.

Реклама

Простір myogo.com.ua — нова мультибрендова платформа для людей, що живуть у стилі on the go ("в русі"). Сучасний темп життя навчає нас цінувати новий досвід щодня, тож платформа об’єднує одразу декілька напрямків.

По-перше, це простір, де повнолітні користувачі можуть ознайомитись з різноманітною нікотиновмісною продукцією, зокрема з паучами VELO, а також отримати доступ до аксесуарів, ексклюзивного мерча тощо. Адже o’go — це простір для тих, хто хоче все й одразу, не витрачає час на сумніви.

По-друге, це o’go club — спільнота однодумців та програма лояльності. Тому що o’go — для тих, хто звик отримувати більше, любить розваги та цінує друзів.

Що можна робити на o’go?

Простір o’go — це про свободу спілкування і новий досвід. Тут люди надихають один одного не витрачати час на сумніви та помічати можливості, які відкриваються перед ними щодня. На платформі можна знайти цікаві статті, анонси, багато спілкування та усе, щоб жити в стилі o’go.

Хочеться поділитися враженнями від користування нікотиновмісною продукцією? Посперечатися про те, який з нових смаків кращий? Поділитися дизайном класного аксесуару для свого девайсу? Простір o’go створений саме для тих, хто не боїться проявляти себе.

Окрім того, якщо зареєструватися на сайті та увійти у власний акаунт в o’go club — закритому клубі однодумців, де до всього переліченого додається вигода за накопичені XP. XP — це experience points, які можна обміняти на багато приємних бонусів, про які саме розкажемо далі. Більше друзів — більше вражень.

Як заробити XP?

XP нараховуються за цілу низку дій в o’go, адже, нагадаємо, це простір для тих, хто звик отримувати більше. Тому:

  • Запрошуйте повнолітніх друзів, які є споживачами нікотину, у закритий o’go club — і ви отримаєте XP*.
  • Творіть у "Майстерні", беріть участь у конкурсах.
  • Залишайте відгуки й отримуйте XP.
  • Отримуйте сервіс та купуйте аксесуари. З o’go club нараховуються XP навіть за користування безплатними сервісами у фірмових просторах. Тож відтепер професійна чистка, діагностика девайсу, гравіювання = XP.

*Детальніше про правила програми "o’go club" можна дізнатися за посиланням.​

Які можливості відкривають XP? Опцій багато: сертифікати у магазини партнерів, унікальний мерч, аксесуари та навіть сучасні гаджети для найактивніших.

Проявляйте творчість разом з іншими

Простір o’go збирає тих, хто не боїться проявляти таланти. Але творцям потрібна спільнота однодумців. Їх збирають в o’go club та Telegram-каналі "Майстерня".

Щомісяця на сторінці спільноти публікують творче завдання, що дозволяє учасникам проявити креативність та здобути позитивні емоції. Кожне завдання — можливість отримати унікальний подарунок або XP. Це лише верхівка айсберга. А нова платформа o’go — найкращий спосіб бути в курсі усіх активностей і важливих анонсів. Долучайтеся до унікального ком’юніті в Instagram та Telegram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.