До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пріянка Чопра розповіла про 10-річну дівчинку з Харкова, яка живе в метро

З кожним днем ​​дедалі більше знаменитостей звертають увагу на війну в Україні. Не залишилася осторонь і посолкиня доброї волі ООН та відома акторка Пріянка Чопра. У своєму Instagram-акаунті зірка розповіла підписникам історію 10-річної дівчинки Соні з Харкова, яка нині мешкає в метро. Там дівчинка проводить весь час із мамою, бабусею, собакою та котом, рятуючись від російської агресії. У відео Соня розповіла, де вони сплять, готують їжу і як проводять своє нове дозвілля. Щоб трохи розважитися, дівчинка катається на роликах на пероні та мріє побачитися зі своїми друзями, піти до школи й на танцювальні заняття.

"Дитинство, проведене під землею, — не те дитинство, яке має пережити будь-яка дитина. Знайдіть хвилинку, щоб послухати історію Соні…У світлі всього, що нині відбувається у світі, це важлива історія для всіх нас, тому що, попри умови, в яких вона живе, Соня все ще катається на роликах і навчається завдяки організації ЮНІСЕФ, яка сприяє освіті, доступу до чистої води, підтримці психічного здоров’я, медичному забезпеченню та багато чому іншому. Жодна дитина не має жити під землею. Жодна дитина не має жити в страху. Жодна дитина не має бути позбавлена своїх прав. Ось чому те, що ЮНІСЕФ робить з партнерами, щоб допомогти дітям і сім’ям, які відчайдушно потребують безпеки, стабільності й захисту, є дуже важливим", — написала Чопра і закликала всіх небайдужих допомогти фінансово українським сім’ям, які постраждали від воєнних дій рф.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.