До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц та принцеса Вельські поділилися новим офіційним портретом

29 квітня 2011 року світ побачив одне з головних весіль століття — майбутній британський монарх принц Вільям одружився зі своєю давньою коханою Кейт Міддлтон. На честь 12-ї річниці з того знаменного дня королівське подружжя опублікувало новий офіційний портрет, на якому Вільяма та Кетрін знято під час катання на велосипедах. Романтичний кадр підписано лаконічно — "12 років". Уважні шанувальники помітили в цій фотографії і таємне значення, пов'язане з принцом Гаррі. Молодший брат принца Вільяма в одному з інтерв'ю скаржився, що в Британії абсолютно не міг їздити на велосипеді, а цей кадр доводить, що все можливо — головне, захотіти.

Нагадаємо, що весілля принца та принцеси Вельських відбулося у Вестмінстерському абатстві. За церемонією вінчання спостерігали понад два мільярди людей з усього світу, а їхнє одруження назвали "весіллям століття". За 12 років шлюбу в Кейт Міддлтон і принца Вільяма значно поповнилася сім’я — у пари народилися троє дітей і спадкоємців престолу: сини Джордж і Луї та донька Шарлотта. Кейт для однієї з найважливіших подій у житті вибрала білу сукню класичного силуету від британської дизайнерки Сари Бертон, креативної директорки модного Дому Alexander McQueen. Образ герцогині Кетрін був створений у найкращих традиціях королівської сім’ї: рукави й ліф сукні були розшиті мереживними квітами-символами Великої Британії, а шлейф нареченої сягав трьох метрів. Голову Кейт прикрашала діамантова тіара Cartier Halo, яку подарувала їй королева Єлизавета II. Що стосується нареченого герцогині — принц Вільям, який має почесне звання полковника ірландської гвардії, був у формі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.