До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує серпень 2023

"Для здобуття рівноваги у різних сферах життя необхідно дати здорову оцінку всьому, що відбувається зараз. Добре зважені рішення сьогодні матимуть далекосяжні наслідки, за які треба взяти відповідальність на себе і без сумніву робити свою справу".

ОВЕН

Не проґавте свій шанс почати щось нове, але перед цим необхідно набратися сил – у битві за право бути собою ви втратили ресурс. Дайте собі час на відновлення та приберіть зі свого життя все, що виснажує вас і заважає руху вперед.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Буде дуже корисним переглянути свої витрати та перерозподілити пріоритети. Знайти, куди витікає грошова енергія та перенаправити потік на пошук нових джерел доходу. Буквально кілька нових справ покращать фінансову ситуацію.

БЛИЗНЮКИ

Відкрийтеся світові та новим можливостям, не стримуйте себе надуманими перешкодами. Проявіть рішучість своєї другої сторони, без страху йдіть назустріч вітру змін і не здавайте назад. Тільки вперед!

РАК

Хвиля почуттів накриє вас, не відштовхуйтесь від неї, насолодіться часом, коли немає нічого важливішого за кохання. Приберіть усі очікування ідеальних картинок у стосунках, просто проведіть незабутній час разом. Відчуйте радість кожної миті і збережіть її в серці надовго.

ЛЕВ

Немає нічого кращого зараз, ніж залишити все, що ускладнює ситуацію і вирушити у відпустку з родиною. Ви взяли на себе багато зайвої відповідальності. Зніміть цей вантаж із плечей, відмовтесь від зайвої роботи, делегуйте свої справи і ви побачите, що всі спокійно можуть впоратися без вас.

ДІВА

Будь-яке перетворення потребує вкладень сил, часу, грошей. Але усвідомлення того, що це докорінно змінить ваше життя і виведе на наступний рівень, трохи полегшить цей перехід. Намагайтеся прийняти все спокійно, з розумінням необхідності того, що відбувається, і тоді все пройде легше.

ТЕРЕЗИ

Не робіть швидких рішень, навіть якщо від вас вимагатимуть негайної відповіді. Беріть паузу на роздуми та добре зважуйте всі "за" та "проти". Зараз не найкращий час для радикальних змін, які зрештою приведуть до вихідної точки.

СКОРПІОН

Успіх повернеться до вас обличчям, приберіть скептицизм та недовіру до випадковостей. Зробіть вибір у бік несподіваного повороту подій. Беріть те, що дається, та відкривайте нові горизонти свого потенціалу.

СТРІЛЕЦЬ

Повільно, але впевнено відточуйте свою майстерність – це приведе вас до професійного зростання чи нового рівня експертності. Не відмовляйтесь від пропозицій співробітництва, це виведе вас на тих людей, які в подальшому можуть стати добрими партнерами.

КОЗЕРІГ

Відсутність бажання комунікувати із суспільством, є наслідком накопиченої втоми. Вимушена пауза є необхідним періодом переосмислення та виходом на новий рівень спілкування, де вже не потрібно буде нічого нікому доводити, достатньо буде лише почути.

ВОДОЛІЙ

Не варто піддаватись сумнівним обіцянкам. Не обманюйте себе і не давайте цього робити іншим. Привабливі пропозиції зараз не більше ніж ілюзія вибору між бажаним і дійсним. Не шукайте втіх в нездійсненних мріях, краще сфокусуйте увагу на тому, що вже є у вашому житті.

РИБИ

Згадайте про те, як було добре колись, і спробуйте повернути себе у той стан, щоб перепрожити схожі емоції, але вже з більш усвідомленим баченням, і винесіть з цього важливі уроки, які допоможуть уникнути в майбутньому емоційного вигорання.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.