До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на вихідні: вінтажний маркет Brocante by Kira Vintage & Бelkin у парку Пушкіна

Вже цими вихідними в парку Пушкіна відбудеться перший вінтажний маркет на території нещодавно відкритого ресторану "Бelkin". На маркеті понад 30 учасників представлять антикварні предмети меблів, одяг і не тільки.

11 і 12 вересня на маркеті Brocante by Kira Vintage & Бelkin у парку Пушкіна можна буде придбати антикварні меблі, прикраси, аксесуари, посуд, вінтаж, колекційне вбрання від світових брендів. Надихатимуть на креативну покупку також лекції від професійних колекціонерів і стилістів.

Реклама

У затишному дворику на території ресторану "Бelkin" буде змога насолодитися шопінгом, а ще потанцювати під диджей-сет від Ксенії Палфі ввечері 11 вересня.

Цей маркет — слушна нагода як знайти унікальні речі, на кшталт шовкових хусток Fendi або Dior, так і навчитися відрізняти підробки від оригіналу завдяки пізнавальним лекціям. Серед учасників маркету: Apt.13, Oriental Deco, Vintage Brillen, Kira Vintage, Equal: clothes and vintage та інші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.