До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ода часам, коли Кейт Міддлтон відвідувала лондонські нічні клуби

З сотень і тисяч різних світлин Кейт Міддлтон в Інтернеті користувач TikTok @danideeeee1 знайшов кілька доволі цікавих. Це не світлини з дня весілля герцогині Кембридзької у 2011 році, де вона в розкішній мереживній сукні Alexander McQueen. І не портрети Паоло Роверсі до її 40-річчя, зображення настільки вишукані, що тепер належать до постійної колекції Національної портретної галереї. І це не світлини з будь-якої офіційної вечері, де вона надягла коштовну тіару, подаровану їй королевою. Це фото з вечірок у клубі приблизно з 2006 по 2008 рік.

У середині 2000-х заклади Boujis або Mahiki були улюбленими місцями для королівських осіб і близьких до них людей, де вони замовляли шампанське, горілку та коктейлі з маракуї. О третій годині ночі вони покидали клуби, а навколо них юрмилися папараці. На одному фото з таких ночей Кейт танцює з принцом Вільямом. На іншому — намагається приховати своє обличчя від камер на лондонській вулиці. На ще одному — вона в машині, її щоки почервоніли, а обличчя має приголомшений вираз.

Реклама

Неважко зрозуміти, чому відео стало вірусним. Упродовж останнього десятиліття або близько того герцогиня демонструвала напрочуд відшліфований образ. Її волосся завжди бездоганно розпущене, її посмішка непохитна та яскрава. Її одяг завжди стильний, стриманий та елегантний.

Проте, світлини з клубного періоду її життя — після закінчення університету та перед заручинами зі спадкоємцем британського престолу — ніби візуальна капсула часу. Звісно, дехто з нас пам’ятає, як вони з принцом Вільямом були молодими і закоханими. Проте для багатьох цей грайливий період залишався у нетрях попкультури.

На цих фото одяг Кейт модний і відповідає канонам 2000-х: це топи з поясом у стилі ампір, масивні намиста, високі чоботи до коліна та нанесений на шкіру бронзер. Це не означає, що вона мала недолугий вигляд. Насправді вона мала точно такий вигляд, який мала б звичайна двадцятирічна дівчина після походу в клуб — наче вона весело проводила час. На що Кейт мала право.

Чудово, що ці відео та світлини існують. Усі в захваті від Кетрін такої, якою вона є сьогодні: дружина, мати, герцогиня, філантропка й приклад для багатьох жінок. Але в епоху, коли багато хто з нас дозволяє собі розміщувати в соціальних мережах лише "брендові" фото, треба розуміти, що фото з вечірок існують навіть у найбільш поважних осіб. Зрештою, це нормально, якщо ваша внутрішня клубна Кейт Міддлтон співіснує з вашою герцогинею Кембридзькою.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.