До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Люк Скайвокер збиратиме на дрони для ЗСУ

Марк Гемілл, відомий за роллю культового героя Люка Скайвокера, став амбасадором UNITED24. Це перша зірка, яка збиратиме кошти на ЗСУ, а саме на безпілотники в межах проєкту "Армія дронів".

Люк Скайвокер, що збирає на дрони для ЗСУ, – це новина класу "На озброєння ЗСУ передали Зірку Смерті". Але факти такі: американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю культового героя Люка Скайвокера, став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Він підтримуватиме проєкт "Армія дронів".

Реклама

Президент України Володимир Зеленський особисто подякував Геміллу під час відеорозмови: "Світло точно переможе темряву. Я в це вірю, і в це вірить наш народ, — сказав Президент. — Дякую, що ви очолили складну місію — бути першим амбасадором, який допомагатиме Україні збирати кошти на підтримку наших захисників, на „Армію дронів". Це дуже важливо!" — сказав Володимир Зеленський.

"У цьому довгому й нерівному протистоянні Україні потрібна додаткова підтримка. Для мене честь стати амбасадором „Армії дронів" на запрошення Президента Зеленського, — поділився Марк Гемілл. — Я точно знаю, що безпілотники потрібні українцям для захисту своєї землі, своєї свободи та цінностей усього демократичного світу. Саме зараз найкращий час для того, щоб усі об’єдналися й допомогли Україні вистояти в цій війні з імперією зла".

Проєкт "Армія дронів" — це комплексна програма фандрейзингової платформи UNITED24, Генерального штабу ЗСУ, Міністерства цифрової трансформації та Держспецзв’язку, яка передбачає системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. Завдяки внескам донорів на "Армію дронів" Збройні сили України вже отримали 986 безпілотників. Загальна сума закупівель — 1 905 508 866 гривень.

Про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа за чотири місяці роботи зібрала понад 180 мільйонів доларів від громадян зі 110 країн. Серед амбасадорів UNITED24 — видатні спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна, креативний директор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер, гурт Imagine Dragons, співачка й акторка Барбра Стрейзанд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.