До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кілька незаперечних причин придбати новий бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet

Samsung представляє cтильний бездротовий пилосос Bespoke Jet, який отримав кілька міжнародних премій за інновації. П'ять вагомих причин, чому цей технологічний гаджет зробить прибирання оселі легким і комфортним, шукайте нижче.

Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet
Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet

Реклама

Пилосос для тих, хто цінує інновації

Пилосос Samsung Bespoke Jet
Пилосос Samsung Bespoke Jet

Вертикальний ручний пилосос — геніальний винахід людства, адже процес прибирання з таким гаджетом, який не треба розкладати, розкручувати дроти та підключати до розетки, скоротився в рази і взагалі припинив бути зусиллям як таким.

Новий пилосос Samsung Bespoke Jet— кардинально новий рівень технологічності, адже це один з найпотужніших пилососів на ринку і найпотужніший у всій лінійці пилососів Jet від Samsung. Мотор генерує потужність всмоктування до 210 Вт, сам пилосос зручний та легкий — тому процес прибирання проходить легко, швидко, комфортно. Якіснішому наведенню чистоти в оселі також сприяють покращені щітки для вологого та сухого прибирання. За інновативність і технологічність Samsung Bespoke Jet здобув нагороду CES Innovation Awards.

Важливо для алергіків: багатошарова система фільтрації

Для людей, які страждають на алергії від домашнього пилу або шерсті котів та собак, технологічні пилососи — буквально рятівники-супергерої, адже численні системи фільтрації в сучасних пилососах — від HEPA-фільтрів до аквафільтрів — значно зменшують кількість алергенів в приміщенні.

Гордість розробників моделі Samsung Bespoke Jet — багатошарова система фільтрації. Тепер очищення підлогових покриттів різного типу стало значно ретельнішим завдяки 5-ступінчастій багатошаровій системі фільтрації, яка випускає тільки чисте повітря, затримуючи 99,999 % пилу та зменшуючи кількість алергенів. Новий пилосос Samsung визнаний Британським фондом боротьби з алергією за скорочення впливу кліщів домашнього пилу, пилу від шерсті котів і собак, а також пилку.

Неймовірно простий в обслуговуванні: універсальна станція для очищення

Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet
Бездротовий пилосос Samsung Bespoke Jet

Багато хто з нас побоюється технологічних гаджетів, через те що управління ними може бути складним і неінтуїтивним і потребуватиме часу й занурення в інструкції, але це не стосується пилососа Samsung Bespoke Jet. Нова модель надзвичайно проста в обслуговуванні та має універсальну станцію для автоматичного очищення, отже забезпечує комфортні та безпечні умови під час очищення, оскільки цілком виключає безпосередній контакт людини з пилом та алергенами. Він легко встановлюється на універсальну станцію для очищення, а технологія Air Pulse автоматично спустошує пилозбірник та затримує 99,999 % дрібнодисперсного пилу, а антибактеріальний пиловий мішок пригнічує розвиток бактерій на 99,9 %. Отже, відтепер турбота про чистоту вашої оселі цілком покладається на цей компактний гаджет.

Завдяки сучасному PK-дисплею гаджетом легко керувати. На дисплеї відображається стан пилососа (рівень потужності всмоктування й час роботи акумулятора, що залишився) та рівень заряду. Якщо виникла технічна проблема, пилосос про це повідомить та запропонує рішення.

Підходить для підлоги усіх типів

У комплекті нового пилососа представлено п'ять видів щіток, які задовольнять потреби найвибагливішого поборника чистоти. Щітка Jet Dual допомагає збирати великі частинки пилу на твердих підлогах. Щетина з нейлону й гуми поліпшує очищення килимів, зокрема через те, що щітка обертається зі швидкістю 4000 об/хв, а поворотна головка з можливістю повертання на 180° легко змінює напрямок, що дає можливість навести лад у важкодоступних місцях квартири.

Якісніше чистити та мити тверду підлогу допоможе водорозпилювальна щітка Spray Spinning Sweeper, що обертається. До неї кріпляться дві ганчірки з мікрофібри, які обертаються зі швидкістю 260 обертів на хвилину. Завдяки цьому можна влаштовувати вологе прибирання хоч щодня — це не забере багато часу і не потребуватиме зусиль.

Дизайн

Samsung Bespoke Jet — пилосос, який ви точно не захочете ховати у шафу, адже він має занадто елегантний вигляд, аби бути схованим, та цілком може стати частиною інтер'єру. На сьогодні він представлений у глибокому синьому кольорі (що досить оригінально, адже більшість пилососів традиційно роблять у сірих відтінках) та доповнить будь-яке сучасне приміщення. Дизайн нової моделі оцінили професіонали — Samsung Bespoke Jet отримав нагороду на Міжнародному форумі iF Design Award 2022.

Важливо, що пилосос вирізняється не тільки ефектним стилем, а ще й легкістю — завдяки новому дизайну маса корпусу, який утримується в руці під час прибирання, становить лише 1,44 кг, тож це значно зменшує навантаження на зап’ясток. Легкий, потужний, стильний, Samsung Bespoke Jet дозволяє прибирати без зайвих зусиль та навіть отримувати задоволення від процесу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.