До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув 65-й Бал троянд у Монако

Минулих вихідних у Монако відбувся Бал троянд, який проходить у князівстві з 1954 року. Його заснувала принцеса Грейс, а цього року над його концепцією працювали її донька, принцеса Кароліна Ганноверська і дизайнер Карл Лагерфельд, який не дожив до дня його проведення. Креативний директор Chanel помер 19 лютого і організатори присвятили Бал йому.

Лагерфельд хотів, щоб 65-й Бал троянд, який минулих років був присвячений Гавані або Мангеттену, цього року повернувся до своїх витоків. Дизайнер придумав відтворити атмосферу Французької Рив'єри зразка 1950-х років. Стіни Etoiles du Sporting Monte-Carlo були прикрашені плакатами з зображенням знаменитого місцевого пляжу, а справу Лагерфельда щодо завершення проекту продовжив художник Monsieur Z.

Реклама

Бал троянд – це благодійний вечір, що влаштовує королівська сім'я Монако, щоб підтримати фонд імені Грейс Келлі. Зібрані гроші, а вхід на Бал коштує 800 євро, спрямовують на допомогу знедоленим, сиротам і дітям, які потребують дорогих операцій. Також з середини 1970-х років тут проводять різні аукціони і лотереї від модних і ювелірних брендів. Цього року серед гостей Балу впізнали принцесу Шарлотту Казірагі, принца Ганноверського і акторку Кароль Буке. Зустрічала всіх принцеса Кароліна в чорній сукні Chanel.

Дмитрій Рассам і принцеса Шарлотта Казірагі
Принцеса Кароліна
Беатріс Борромео і П'єр Казірагі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.