До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія одного фото: ранок у Києві під час авіаудару

Рано-вранці 5 червня жителі Києва прокинулися від звуків вибухів – на місто знову пустили ракети російські загарбники. На столицю, за даними Генштабу ЗСУ, було випущено 5 ракет з акваторії Каспійського моря. Одну з них збили сили ППО, а решта впала на території Дарницького й Дніпровського районів. Дим було видно майже звідусіль у місті – особливо з центральної частини, біля правого берега Дніпра. Саме там, на Володимирській гірці, цього ранку перебував Сергій Вологжанінов, який зробив дуже символічний кадр, що облетів соцмережі.

Чорний дим підіймається над містом на тлі пам’ятника Володимирові Великому, який сумно спостерігає за тим, як агресор калічить його місто. Водночас і сама пам’ятка готова до ворожих дій – активісти сконструювали навколо її опори спеціальну захисну оболонку.

Реклама

Нагадаємо, востаннє росія обстрілювала Київ понад місяць тому, 29 квітня. Тоді жертвою авіаудару стала українська журналістка Віра Гирич.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.