До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора

У французькій столиці під час національного свята Франції Дня взяття Бастилії Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора.

День взяття Бастилії — французьке національне свято, що відзначається щороку 14 липня. Роковини штурму фортеці-в’язниці Бастилії є символом єдності нації та примирення усіх французів всередині конституційної монархії. Оскільки нині Україна є світовим символом мужності, єдності та героїчної боротьби за свободу, у Парижі продемонстрували підтримку українському народові навіть у день свого національного свята.

Реклама

Щороку в день свята в Парижі влаштовують світломузичне шоу з феєрверками. Цьогоріч у Франції продемонстрували солідарність з українським народом у кілька способів: Національний оркестр Франції виконав мелодію композитора Мирослава Скорика, Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора, а під час феєрверка пролунала пісня "Стефанія", з якою гурт Kalush Orchestra переміг у конкурсі "Євробачення-2022".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.