До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон і Бред Пітт знову возз’єдналися, цього разу з поважної причини

Історія засвідчила, що люди дуже тішаться, коли Дженніфер Еністон і Бред Пітт перебувають безпосередньо близько одне від одного. Це сталося нещодавно, хоча й віртуально, згідно зі світлиною, яку опублікував американський стендап-комік Дейн Кук.

Американський стендап-комік Дейн Кук влаштував захід у межах своєї благодійної акції Feelin 'A-Live зі збору коштів для організації з надання надзвичайної допомоги CORE, яку заснував актор Шон Пенн і REFORM Alliance. Трансляція — це перший раз за останні майже 20 років, коли Бред і Джен, що розлучилися у 2005 році, працювали разом на екрані. Востаннє вони з’являлися разом на екрані у 2001 році, коли актор знявся в епізодичній ролі в серіалі "Друзі" на День подяки.

Реклама
Фото: @danecook

Крім Еністон, Пітта й Кука, на фото були Меттью Макконахі, Шон Пенн, Джиммі Кіммел, Джон Ледженд, Рей Ліотта, Джулія Робертс, Шайа ЛаБаф, Морган Фріман і Генрі Голдінг. Всі вони стали учасниками спеціального живого читання знаменитого фільму "Веселі часи в школі Ріджмонт". Еністон у підсумку зіграла Лінду, а Пітт — Бреда.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.