До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де я був ці 8 років: Антон Птушкін записав звернення до росіян

Український мандрівник Антон Птушкін, за яким в Instagram стежать 2,8 мільйона користувачів, записав звернення до всіх своїх фанатів з Росії. Він відповів на популярне в них запитання "А де ви були останні вісім років?" та знову спробував докричатися до них і донести правду про те, що насправді відбувається в Україні. "Я родом з Луганська, я прожив у ньому більшу частину життя. Луганськ – це мій дім, який у 2014 році в мене забрали. У вас колись забирали дім?" – саме так починає свою розповідь мандрівник. Він як мешканець Донбасу точно знає, що "руський мир" у 2014-му туди ніхто не кликав. Сподіваємося, що за ці два дні, поки в них ще працює Instagram, це відео встигнуть подивитися і щось зрозуміти мільйони людей.

Також до всіх жителів Росії звернувся український боксер Володимир Кличко. "Це послання росіянам. Слухайте ті, хто ще може мислити", – почав Кличко, розповівши в жорсткій і безкомпромісній манері, хто насправді мовчав усі ці вісім років, коли було окуповано Крим та розпочато війну на Донбасі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.