До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найгарніших весіль 2019 року

Добігає кінця 2019 рік і саме час підсумувати його. Цей рік був щедрим на урочисті події, серед яких особливої уваги заслуговують весілля знаменитостей. Vogue.ua пропонує згадати найгарніші весілля 2019 року і ще раз насолодитися неймовірними кадрами щасливих пар.

Весілля Девон Віндзор і Джонні Декса
Весілля Джастіна і Гейлі Біберів

30 вересня Джастін і Гейлі Бібери обмінялись клятвами вірності і кохання в церкві Somerset Chapel і провели офіційну весільну вечірку в готелі Montage Palmetto Bluff в місті Блаффтон, що в Південній Кароліні. Пара вирішила провести весілля зі справжнім зірковим розмахом – запросила близько 160 гостей, серед яких були: Кендалл Дженнер, Каміла Морроне, Кеті Перрі, Ед Ширан і Джоан Смоллс. Гейлі Бібер сяяла в мереживній весільній сукні, яку створив для неї Вірджил Абло. Особливістю образу стала ультрадовга фата, на якій вишили напис "Till Death Do Us Part" ("Поки смерть не розлучить нас"). Пара зупинила вибір на обручках Tiffany & Co – діамантовий перстень у Гейлі і класичний варіант у Джастіна.

Реклама

<b>свадьба биберов</b>

Весілля Девон Віндзор і Джонні Декса

Цьогоріч весільний сезон завершила молода пара: 16 листопада супермодель і "ангел" Victoria's Secret, Девон Віндзор, і її коханий Джонні Декс провели пишну церемонію на острові Сен-Барт. Щаслива пара розписалась 6 листопада, а офіційне святкування влаштувала через 10 днів. Девон і Джонні запросили на весілля багатьох зіркових гостей, серед яких були: Шаніна Шейк, Кара Сантана, Олівія Калпо, Джорджія Фаулер, Надін Леопольд і Розмарин де Кок. Молодята святкували весілля три дні: 15 листопада розпочали з репетиційної вечері, наступного дня провели саме весілля, а тоді всіх гостей чекав бранч на пляжі. Наречена Девон Віндзор змінила чотири вбрання, головним образом стала весільна сукня, розшита квітковими аплікаціями Zuhair Murad.

<b>свадьба девон виндорз</b>

Весілля Гайді Клум і Тома Каулітца


У грудні 2018 року німецька супермодель Гайді Клум і гітарист Tokio Hotel, Том Каулітц оголосили про свої заручини, але офіційне святкування відбулося лише в серпні 2019 року. Пара провела закритий захід для родичів і друзів поблизу Капрі на розкішній яхті Christina O, яка раніше належала Жаклін Кеннеді та її чоловікові Аристотелю Онассісу. Весілля Клум і Каулітца в Італії тривало кілька днів, які наречена красувалась у різних образах. Для пляжної вечірки Гайді Клум вибрала богемну сукню з найтоншого ажурного мережива Alessandra Rich, для урочистої церемонії – пишну сукню з важкої парчі зі спущеними об'ємними рукавами, а для afterparty – злитий білосніжний купальник з глибоким V-подібним викотом і романтичну накидку.

<b>свадьба Хайди Клум</b>

Весілля принцеси Шарлотти Казигарі і Димитрія Рассама

Цього року принцеса Шарлотта Казигарі і кінопродюсер Димитрій Рассам зіграли відразу два весілля. Спочатку пара провела 2 червня закриту церемонію для близьких і рідних у Палаці Грімальді. У той день онука Грейс Келлі продемонструвала дві сукні – Saint Laurent і Chanel Couture. Через місяць відбулося ще одне весілля молодої пари у французькому Провансі. Тоді наречена приміряла богемний образ з невагомого мережива Giambattista Valli, виконаний на спеціальне замовлення Шарлотти.

<b>свадьба принцессы Шарлотты Казираги</b>

Весілля Олімпії фон унд Арку-Циннеберг і принца Жана-Крістофа Наполеона

19 жовтня в соборі Святого Людовіка відбулося справжнє королівське весілля. Праправнучка останнього імператора Австрії, графиня Олімпія фон унд Арку-Циннеберг, вийшла заміж за французького принца Жана-Крістофа, спадкоємця Наполеона Бонапарта. Для церемонії вінчання наречена вибрала пишну сукню з великим графічним візерунком Oscar de la Renta. Сукня і укорочений кейп Олімпії фон унд Арку-Циннеберг були розшиті орнаментом папороті, а голову прикрашала напів прозора фата з аплікацією і тіара з дорогоцінними каменями. До вівтаря її супроводжував батько граф Ріпран.

<b>свадьба Олимпии фон унд Арку-Циннеберг</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.