До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джоан Роулінг передала 1 мільйон фунтів українським дітям

Письменниця Джоан Роулінг, яка вигадала Гаррі Поттера, не залишилася осторонь тих жахливих подій, які зараз відбуваються в Україні. Разом із благодійною організацією Lumos вона зібрала 1 мільйон фунтів стерлінгів, які витратять на допомогу українським дітям. "Дякуємо всім, хто вже пожертвував, ви даєте можливість Lumos виконувати важливу роботу для найвразливіших дітей в Україні", – написала Роулінг.

Джоан Роулінг

Не словом, а ділом Україну та її мешканців у цей складний час також підтримали вже багато світових знаменитостей. Зокрема, Леонардо Ді Капріо перерахував 10 мільйонів доларів нашим збройним силам, згадавши своє українське коріння. Його бабуся народилася в Одесі та поїхала звідти до Німеччини з батьками після Жовтневої революції, де в бомбосховищі під час авіанальоту народилася його мама. Уродженка Чернівців Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер пожертвували 3 мільйони доларів, Блейк Лайвлі з чоловіком перерахували 1 мільйон доларів, а Джиджі Гадід передасть Україні весь свій заробіток за минулий місяць модних показів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.