До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде фінальний сезон серіалу "Корона"

"Корона" повертається на екрани 16 листопада. Нижче все, що відомо про шостий, та фінальний, сезон популярного серіалу

Трейлер

Реклама

Останній сезон "Корони" перенесе серіал з кінця 90-х до початку 2000-х, та покаже, зокрема, трагічну смерть принцеси Діани в 1997 році. Офіційного трейлера ще немає, але 9 жовтня Netflix опублікував тизер, який показує королеву, що гуляє Букінгемським палацом, у різні історичні періоди і у виконанні трьох актрис — Клер Фой, Олівії Колман та ІмельдиСтонтон. Також відомо, що останній сезон вийде двома частинами з інтервалом майже в місяць — перші чотири серії вийдуть 16 листопада, а шість фінальних епізодів — 14 грудня.

Хто в головних ролях

У шостому сезоні Елізабет Дебікі зіграє роль Діани, принцеси Вельської, замінивши Емму Коррін. Домінік Вест замінить Джоша О’Коннора на ролі принца Чарльза в останній частині.

Принца Вільяма зіграють двоє акторів: Руфус Кампа втілить його в 15 років, коли він намагається впоратися зі смертю своєї матері; а ЕдМакВей зобразить його у роки юності, коли той залицявся до майбутньої герцогині Кембриджської після зустрічі з нею в Сент-Ендрюсі в 2001 році. Тим часом МегБелламі зіграє Міддлтон. У серіалі відбудеться екранний дебют усіх трьох акторів. Що стосується принца Гаррі, то в дитинстві його зіграє Ффлін Едвардс, а у підлітковому віці — Лютер Форд.

Легендарна британська акторка ІмельдаСтонтон втілить роль королеви Єлизавети II.

Які події буде зображено в шостому сезоні "Корони"?

Нагадаємо, що п’ятий сезон "Корони" завершився в 1997 році, коли принцесу Діану запросили відпочити в Сен-Тропе з Мохамедом Аль-Файєдом. Шостий сезон має продовжитися з того місця, де він зупинився, і розтягнутися принаймні до 2005 року. Також відомо, що в серіалі буде показано весілля принца Чарльза та Камілли Паркер Боулз. Клаудія Харрісон, яка грає принцесу Анну в п’ятому та шостому сезонах, сказала Variety, що весілля було останньою сценою, яку вони зняли.

У шостому сезоні буде показана, зокрема, і загибель принцеси Діани та Доді Файєда в автокатастрофі в Парижі 31 серпня 1997 року. Шоураннер серіалу Пітер Морган дав зрозуміти, що сама катастрофа не буде показана на екрані. Замість цього ми, швидше за все, побачимо "автомобіль, який виїжджає з The Ritz після півночі, погоню папараці, а потім наслідки, коли британський посол у Франції починає співпрацювати з Міністерством закордонних справ, і згодом — конституційні наслідки", обіцяє Netflix.

Побачимо нові серії вже 16 листопада.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.