До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про фільм "Мій поліційник" з Гаррі Стайлсом

Нещодавно завершили знімати довгоочікуваний фільм "Мій поліційник". Розповідаємо все, що знаємо про зворушливу любовну драму з Гаррі Стайлсом та Еммою Коррін у головних ролях.

Гаррі Стайлс
Про що фільм

"Мій поліційник" (робоча назва) — адаптація роману письменника Бетана Робертса 2012 року, події якого відбуваються на узбережжі Брайтона в Англії в 1950-ті. У центрі — вчителька Маріон (Емма Коррін) і поліційник Том Берджес (Гаррі Стайлс): вони зустрічаються і закохуються одне в одного. Водночас на горизонті з’являється Патрік Гейзелвуд (Девід Доусон), хранитель Брайтонського музею, який також має почуття до Того. Між чоловіками виникає пристрасний роман, а одностатеві стосунки в ті роки незаконні. Певний час усі троє сприймають своє життя як нормальний любовний трикутник, поки ревнощі не зруйнують їхніх домовленостей. Потім ми перенесемося в 90-ті, і Патрік знову входить у життя вже одружених Меріон і Тома — з передбачувано драматичними наслідками.

Реклама
Гаррі Стайлс
Хто в головних ролях

У ключовій жіночій ролі — дебютантка Емма Коррін, яка зіграла принцесу Діану в четвертому сезоні "Корони". Вона грає Маріон у сценах 50-х років, тоді як Гаррі Стайлс виконає роль Тома, а Девід Доусон зіграє Патріка. У сценах 90-х з’являться Джина Маккі, Лінус Роуч і Руперт Еверетт — вони зіграють Маріон, Тома й Патріка відповідно. Окремо треба сказати про режисера — це колишній художній керівник Donmar Warehouse, уславлений британський театральний режисер Майкл Грандейдж. Сценарій написав номінант на "Оскара" Рон Нісванер.

Емма Коррін і Девід Доусон
Коли прем’єра
Емма Коррін і Гаррі Стайлс

Точної дати релізу ще немає, але знімання щойно завершилося у Венеції. Емма Коррін оголосила про це у своєму Instagram і поділилася фото зі знімального майданчика, на якому вона й Гаррі Стайлс зображені біля басейну в купальних костюмах у стилі ретро, ​​поруч із режисером Майклом Грандеджем.

Цього тижня також з’явилося фото Стайлса, його партнера Доусона й Грандеджа на човні Riva у Венеції, де знімали кінцеві сцени. Фільм можна буде побачити на платформі Amazon.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.